2777
2789
عنوان

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

122 بازدید | 21 پست

عاشقتم آقا جون

من همسایه بدیم😢😢😢😢 همیشه به شما پناه آوردم 

هیچ وقت منو دست خالی برم نگردوندین 

یا امام رضا خودم و زندگیم فدات 

شما بزرگ ترین لطف ها رو در حقم کردین 

معجزه ها و کرامات شما رو بار ها تو زندگیم دیدم 

آقا جون هیچ وقت نذارین ازتون جدا شم 😢😢😢

هر وقت از شما دور شدم بیچاره شدم 

دستمو بگیر آقا 😢😢😢😢😢

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی گرفته امشب 😢😢😢😢 فقط منتظرم صبح شه برم حرم

خوش به سعادتت 

چقد دلم‌هواشو کرده😔

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

خوش به سعادتت

محال کسی از در خونه امام رضا دست خالی رد بشه

برازنده اقاست سلطانی و رعوفی

امام مهربونم فدات بشم اللهی بس که شرمنده لطفتم

اقا بطلب بیایم پا بوست

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

آقا جون یه روز گنبدتو نبینم دق میکنم

هر روز به یه بهانه ای سعی میکنم برم بیرون تا از خیابون رد بشم و چشمم به گنبد قشنگت بیفته 

آقا یه مدته ازت دور افتادم میشه کمکم کنی برگردم پیش خودت😔😔😔😔

مشهدی؟ برام دعا کن

آره مشهدیم 

یه همسایه نمک به حروم و بد که حتی روم نمیشه به گنبد و حرم نگاه نگاه کنم از خجالتم😢😢😢😢😭😭😭😭😭

دلم خیلی گرفته امشب 😢😢😢😢 فقط منتظرم صبح شه برم حرم

عزیزم رفتی حرم میشه واسم دعا کنی😢😢شوهرم بره سره کار بتونه قرضاشو بده 

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••