2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا کمک کنید

120 بازدید | 16 پست

بچم یکسالو پنج ماهشه سه روزه تب کرده دوباره بردم دکتر گلوش رو نگاه کرد گفت قرمزه ازیترومایسین داد ولی تبش تو این سه روز اصلا قطع نشده تا دارو میدم یکم میاد پایین دوبا ه میره بالای ۳۹کسی تجربه داره باید چیکار کنم. 

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞

ببر یه دکتر دیگه

تب خطرناکه برا بچه اونم ۳۹ باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من 16ماهشه تب داشت سه روز بهش استامینوفن دادم و با کتوتیفن بعد سه روز تبش قطع شده دارم اموکسی کلا312و  شربت سینه میدم

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
بچه من 16ماهشه تب داشت سه روز بهش استامینوفن دادم و با کتوتیفن بعد سه روز تبش قطع شده دارم اموکسی کل ...

خداروشکر که تبش قطع شده هیچ علایمی دیگه نداشت

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞
دیروز بردم متخصص کودکان گفت سرما خورده ولی نمیدونم چرا تبش نمیا پایین ن بود تند نداره

تبشو کنترل کن انشالله فردا تبش قطع میشه

۲روز باید حداقل زمانیه ک چرک خشکن اثر کنه.بهش اب زیاد بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دیروز بردم متخصص کودکان گفت سرما خورده ولی نمیدونم چرا تبش نمیا پایین ن بود تند نداره

بله عزیزم ویروس سه روز تب میکنه بعد سه روز دونه های قرمز میزنه .شکر خدا دختر من تازه خوب شده .تو نت بزن ویروس رزوئولا هستش تب تا 40 هم میره .

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
امروز و دیروز چرک خشک کن دادم بچم همش بی حال میفته دیگه نمیدونم باید چیکا  کنم

دختر منم بیحال بود فقط میخوابید نق میزد اشتهاشم کم شده بود 

فقط تب داره هیچ علایمی دیگه نداره

ویروس رزوئولا فط تب داره و هیچ علایم دیگه از دیروز دو سه تا تاپیک از این موضوع زدن