2777
2789
عنوان

شوهرممم...زندگی...خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 63 پست
خوب بمون من الان سه شبه خونه مادر شوهرمم.

شوهرم خونه ما در من ک میاد عین مجسمه می شینه.فقط دنبال بهونس.با خانواده خودش عاليييي.خاهراشم کارایی میکنن ک اصلا دوس ندارم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش شرط کن که با پدر مادرت مثل پسر خودشون رفتار کنه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
منظورش از آرزو داشتن چیه؟بچه ارو میگه؟

میگه دوس دارم ببرمشون سفر.بهترین کادوها.بهترین عروس دنیا باشی براشون.میگه بچه ای ک از تو پابگيره معلومه ک با خانوادم کارد و پنیر میشه.بخدا من میگم احتراممممم خانوادت بزار .اصلا هم مشکلی ندارم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
کتکت زد ؟ بخاطر ابن ک دنیاش خونوادشن؟ وااا. تو هم زدیش؟ چجوری قراره ادامه بدین؟

خیلی کتکم زد .محکم زد تو گوشم.منم زدم توگوشش

وای دختر تو چرا اینجوری میکنی

چجوري

ماهم قبلا همینجوربودیم سرکوچکترین چیزی همومیزدیم ولی الان بجایی رسیده ک خسته ایم فقط سکوت میکنیم😑درسته الان بهترشدیم ولی خیلی تاٹیر بدداره منکه اززندگی دلسردم،شماهم سعی کن مشکلتو هرچ زودترحل کنی،معلومه سنت کمه مٹه من لجبازی نکن،یه چیزی گفت توجوابشونده ک ب اونجاها برسه

چرا دوس نداري صميمي بشي وقتي خود خواسته بخواي بيش از حد صميم نشي ، يعني بي محلي و اينكه خودتو بگيري

سال اول زندگی طبقه بالای خونشون بودیم.من از شب تا شب دانشگاه میرفتم.شوهرمم سرکار.باهم ميرفتيم باهمم برمی گشتیم.خسته بودم. خانوادش هرشب هرشب میومدن بالا.تا12.دیگه اصلا وقتی براهم نداشتیم.بعدم شوهرم خسته بود مبخابيد.روزاي تعطيلم حتما باید می رفتیم پایین.هرکی میومد ماهم باید می رفتیم.اصلا بهترین روزاي زندگیم نفهمیدم چجور رفت

با یکم سیاست و در عین حال حد گذاشتن فک کنم بشه حلش کرد همسرتو تنها با مادرش نفرست قم خودتم برو خو ...

باقران اصلا تلخ نیستم.

همسر شما مردسالار و سنتیه حتا اگه با پدر مادرش خوب باشی بازم بهانه خواهد داشت برایکتک زدن

آرهّ.خودشم میگه من سنتيم

تو باید سیاست داشته باشی

بخدا خیلی سختی کشيدم