2777
2789
عنوان

شوهرممم...زندگی...خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواین زندگی خوبی داشته باشین باید با خانواده شوهر خوب باشین. من مادر شوهرم ماهه ماه خیلی خوبه ...

آخه خانوادش اومدن همون موقع اصلا انگار ن انگار هستی.همین ک رفتن ی جوری شد

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
دست رو خانم بلند میکنن با اون دستم ذریح آقا رو میگیرن.جالبه

امسال خیلی ها که میشناسم رفتن کربلا بدترین ادمایی بودن که می شناسم

البته که توشون ادمای خوب و عاشقای واقعی هم پیدا میشدن

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
بنطر من یخورده سیاست بخرج بده،،، دیگ خانواده شوهرن توقعت درهمون حد باشه. ولی خب یخورده مثلا بگو بریم ...

واسه عيدا میگه باید سه چار روز خونه مامان من باشی.خونه مامان خودمم نصف روز ب زور

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

همسر شما مردسالار و سنتیه

حتا اگه با پدر مادرش خوب باشی بازم بهانه خواهد داشت برایکتک زدن

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
مگه  فقط رفت و امد😕😕 زندگی  هزار تا چیز داره   معاشرت  هزارتاس  کل ...

والا مامان و باباش و خاهراش میگن تو خیلی قلبت واکه.کاش اون زن داداشمون هم اینجوری بود.واسه اسباب کشی واسه هرچی بشه خودم ميکگم ميخام بیام کمکتون

با عرض پوزش   خودتان هم مشکل دارین 😕😕   تا زمانی که مشکل خودت رو حل نکنی  ...

چ مشکلي

آخه بچه مامانمه.دوس ندارم اصلا در موردش صبحت کنم.اصلا نمی دونیم سالمه يان

اگر بچه مامانته جواب خوبی ندادی! (هرچند قشنگ بود سکوت میکرد تو این مسایل ادم معذب میشه زن ک مادر شما باشه ) 

اما اگر بچه غریبه بود شوهرت حق نداشت بپرسه یعنی چی زن مردم بچش چیه! 

احساس تنهایی شدید