الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم ۱۰ ماهش بود باردار شدم والا شاید سخت بشه ولی پشیمون نیستم اینم بگم کمک زیاد دارم ۲۰ روز از موعدم گذشته بود و فقط بعد زایمان یه بار پری شدم بی بی چک هم منفی نشون میداد فقط آزمایش خون نشون داد
اگه قصد داری دوتا بچه داشته باشی اگرم باردار بودی زیاد ناراحت نباش باهم بزرگ میشن .اگه قبلش پریود میشدی الان دوماهه نشدی خب شاید بارداری که پریود نشدی
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
استارتر پسر من یه ستلشه الان پنج روز از موعدم گذشته خیلی میتزسم بی بی چک بزنم همش استرس دارم
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
برو تست بده ان شاا... مثبته با هم بزرگشون میکنی بابا هر چی خیره برات پیش بیاد والاما درحسرت یکیشیم ع ...
توروخدا اینجوری دعا نکن شاید بنده خدا شرایطشو نداره برا اونایی که تو حسرت بچن دعا کن ثوابش بیشتره
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰