2777
2789
عنوان

دوستان میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۱۰ ماهش بود باردار شدم والا شاید سخت بشه ولی پشیمون نیستم اینم بگم کمک زیاد دارم ۲۰ روز از موعدم گذشته بود و فقط بعد زایمان یه بار پری شدم بی بی چک هم منفی نشون میداد فقط آزمایش خون نشون داد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وااای نگو اونقدر فکرای جور واجور کردم سرم داره میترکه

اگه قصد داری دوتا بچه داشته باشی اگرم باردار بودی زیاد ناراحت نباش باهم بزرگ میشن .اگه قبلش پریود می‌شدی الان دوماهه نشدی خب شاید بارداری که پریود نشدی

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
من که کلا پریو... نشدم دخترم ۹ ماهشه😂

منم تا ۹ ماه نشدم سر ۹ ماهگی پسرم پری شدم یه بار بعد دوباره باردار شدم خیلی مراقب باش

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
منم تا ۹ ماه نشدم سر ۹ ماهگی پسرم پری شدم یه بار بعد دوباره باردار شدم خیلی مراقب باش

نه بابا😓😓😓😓وای من اصلا جون ندارم دیگه حتما مواظبیم که واقعا برای دومی فعلنا نمیتونیم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
شما جلوگیری میکردید یا چی

بعله طبیعی میخواستم برم ایودی بذارم هم ن ماه قسمت نشد

نه بابا😓😓😓😓وای من اصلا جون ندارم دیگه حتما مواظبیم که واقعا برای دومی فعلنا نمیتونیم

فقط آیودی بذار هیچی جواب نمیده دیگه 

استارتر پسر من یه ستلشه الان پنج روز از موعدم گذشته خیلی میتزسم بی بی چک بزنم همش استرس دارم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
برو تست بده ان شاا... مثبته با هم بزرگشون میکنی بابا هر چی خیره برات پیش بیاد والاما درحسرت یکیشیم ع ...

توروخدا اینجوری دعا نکن شاید بنده خدا شرایطشو نداره برا اونایی که تو حسرت بچن دعا کن ثوابش بیشتره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
وای یعنی احتمالش هس ما هم باردارشیم خدایی نکرده واس ما هم طبیعیه جلوگیریمون

پری میشی؟