2777
2789
عنوان

مهمونه نا خونده با سگ

832 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها ... 

ی نفر از دیشب اومده خونمون با سگش و من خیلی خیلی چندشم میشه ک سگِ ازادانه توی خونم میچرخه و پتوهامو میکشه روش 🤦‍ دست خودم نیس و بدم میاد ... دیشبو خوابم نبرده ...الانم ی تیکه از فرشم خیسه میگه جیش نیس اب ریخته ....چیکار کنم  ... از خونه زندگیم چندشم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودبانه میگفتی بدت میاد 

دلیل نمیشه چون اون دوس داره تو هم دوس داشته باشی که

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

واااا کیه حالا مهمونت چه بی ملاحظه🙄

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

من بودم اجازه نمی‌دادم بیارتش داخل حالا چه ناراحت بشه چه نشه. تهش سختشه بره بیرون الان هتل ها هم سگ نمیزارن ببری اتاقت حالا اینجا که خونه زندگی یه آده.رفت باید همه چیتو بشوری

😨چطوری تا الان تحمل کردی 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58