2777
2789
عنوان

مهمونه نا خونده با سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 44 پست

خیلی کاره بدی کرده از آداب معاشرت بدوره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
میدونه  بدم میاد چون سگش مریضه نمیتونسته تنهاش بزاره تو خونه ... مامان باباش رفتن مسافرت واسه ...

پسر ابجیم‌سگ خریده بود اومد خونه بابام .سگش رو راه ندادیم گقتیم بزارش رو حیاط میدونم‌گناه داره ولی به گردن اوناست میدونن ما از سگ خوشمون نمیاد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مجردی هستید؟ خب از چی میترسه وقتی سگ داره. بالاخره سگ برای همین روزها خوبه. مثلا برای پر کردن تنهایی هست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

خدایی نمیترسی؟

چند وقت پیش شب با شوهرم میومدم یه خانومه تنها بود یه سگ گنده از این وحشیا هم داشت 

این مورد و کیف کردم چون هیچ بنی بشری نمیتونست بهش چپ نگاه کنه سگش تیکه پاره اش میکرد.

یه مرده نفهمیدم چی بهش گفته بود سگه همجین دنبال مرده بودا خانومه صداش کرد برگشت خخخ

ما خانوما باید یه سگ وحشی با خودمون داشته باشیم کسی چپ نگامون نکنه.

میدونم ربط نداشت ولی یهو یادم افتاد 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
نه متاهلم و فامیل شوهرمه طرف 

خب رو در بایستی نکنید راحت بهش بگین. من خوشم نمیاد کسی سگ بیاره خونه م اگر همچین کسی بخواد بیاد میگم یا نیارش یا اگر اورد بذاره بیرون مثلا انباری پارکینگی جایی بعد میگین مریض هم هست. دیگه هیچی. من هم حیوانات رو دوست دارم اما نه در حریم خصوصی خودم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خدایی نمیترسی؟ چند وقت پیش شب با شوهرم میومدم یه خانومه تنها بود یه سگ گنده از این وحشیا هم داشت ...

من ک میترسم باردارم هستم ...طرف من نمیاد و میدونه خوشم نمیاد بیاد سمتم 

از این سگ فانتزی کوچولو هاس

خب رو در بایستی نکنید راحت بهش بگین. من خوشم نمیاد کسی سگ بیاره خونه م اگر همچین کسی بخواد بیاد میگم ...

دیگه میره ... من مشکلم الان خونه و فرش و موکت و پتو و وسایلامه

خدا به دادت برسه.....

بلانسبت چه آدم بی شعوریه. من ۱۰۰سال اجازه نمیدم سگ بیاد خونم هرچقدم که تمیز باشه مگه شما نمازخون نیستی؟همه زندگیتو نجس میکنه!!!!!

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

خب اون آدم بايد اول از همه ازتون اجازه ميگرفت كه بيارتش يا نه يا حتي اگر هم مياره يك جايي بزاره بمونه نه اين كه توي خونه ي ديگران ول بچرخه ... من خودم عاشق سگم و دارم اما اينشكلي نميكنم هيچوقت 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

از فرهنگ و کلاس فقط سگ نگه داشتنو یاد گرفتن  اون غربی که سگ نگه‌میداره رو اداب معاشرت و این چیزا خیلی حساسیت بیشتری داره برا همه چی اجازه میگیره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من  طرفدار حسواناتم

تو خونه هم گربه دارم دو تا

نه گربه هامو  خونه کسی میبرم که میدونم خوشط نمیاد

نه کسی که بیاد خونمو  ایش ویش راه بندازه رو راه میدم حتی عزیزترینم باشه

حسوان نگه داشتم ادابش رو میطلبه

ورداری با خودت ببری جایی مه خوششون نمیاد   یا بری خونه کسی که حیوون داره و ادا اصول‌ بیای خیلی  بیادبیه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع