ی نفر از دیشب اومده خونمون با سگش و من خیلی خیلی چندشم میشه ک سگِ ازادانه توی خونم میچرخه و پتوهامو میکشه روش 🤦 دست خودم نیس و بدم میاد ... دیشبو خوابم نبرده ...الانم ی تیکه از فرشم خیسه میگه جیش نیس اب ریخته ....چیکار کنم ... از خونه زندگیم چندشم میشه
حتی اگه با اب خیس شده باشه چون خود وجود سگ نجس اون قسمت هم نجس
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
طرفدار حیوونا نریزین سرم من از لحاظ شرعی شو گفتم به اعتقاد برمیگرده نه چیز دیگه هرکی یه جوره
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
چه پرو .سگ رو بدون اجازه آورده😐من بودم راهش نمیدادم
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)