2777
2789
عنوان

شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 42 پست

با کسی که بی آبرو هست در نیفت سعی کن با سیاست بری جلو اصلا جواب نده و اینها کلا کنار بکش اینقدر هم فکر ن ن 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم میگفتم  اول ناراحت بشه بهتر از اینه که بعدا خودش بفهمه و یا اینکه فکرای دیگه ای بکنه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
هی پیج درست میکنه با پیج اصلیشم نمیاد

بذار انقدر درست کنه که جونش دربیاد!اون الان فقط و فقط تشنه توجه شماس!حالا میخواد با پاک کردن اکانت باشه یا با فحش و تهدید!

پیجت پابلیکه؟؟؟

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
اگه پیج شما پرایوت باشه که نمیتونه پیام بده ...به شوهرتم اصلا نگو یه شری درست میشه ....

یعنی قفل کنم؟قفل باشه پیام نمیاد؟چه خوب شد که گفتی مرسی 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

نذار بفهمه که نگرانی شوهرت بفهمه.بهش بگو لازم باشه به شوهرت میگی و روزگارشو سیاه میکنی.بعدشم شوهرت لازم نیست بفهمه با هم رابطه داشتید نهایتا بهش بگو مزاحمه اگرم اون چیزی گفت حاشا کن مدرکی که نداره.اگر ازش شکایت کنید بیچارش میکنن.اصلا نقطه ضعف و ترس نداشته باش توکل به خدا کن

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

سیم کارتتو عوض کن و شمارتو به کسی نده فقط همسر و خانوادت

حداقل به مامانت یا خواهرت بگو

پیام هاشو به اونا نشون بده

اگه خواست بی ابروت کنه حداقل چهار نفر در جریان پیام هاش باشن

یا شات داشته باش 

حالا چه اصراریه اینستا باشی پاک کن بره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری