2777
2789
عنوان

شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 42 پست
اره خیلی پستورذله.خدا بداد زنش برسه

برنامه رو بپاک بره عزیزم اگه باز مزاحمت شد حتما ب شوهرت بگو درسته ناراحت میشه اما حق داره بدونه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش دردسره بخدا.واقعا واحبه پاکش کنم 

پاک کن شوهرت ببینه شر میشه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
برنامه رو بپاک بره عزیزم اگه باز مزاحمت شد حتما ب شوهرت بگو درسته ناراحت میشه اما حق داره بدونه

اخه واکنشش خیلی بده میدونم .اول هم خودشو نابود میکنه‌چنوقت میش این شخصو دید کلی داغ کرد تو پستام هست  حالا بگم  پیام داده .😔بدیش اینه که به خودش اسیب میرسونه بیشتر

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

باور کن من به جات استرس گرفتم.شوهر من باشه زندم نمیذاره به نظرم یه جوری به شوهرت بگو

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
اخه واکنشش خیلی بده میدونم .اول هم خودشو نابود میکنه‌چنوقت میش این شخصو دید کلی داغ کرد تو پستام هست ...

اگه نگی طوری بشه خودش بفهمه اونجوری ک بیشتر داغون تر میشه حالا بازم خودت میدونی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔
پاک کن شوهرت ببینه شر میشه

رمزشو شوهرم داره خودم هم ندارم چنباری پاک کردم خودش باز نصب کرد😖 حالا بپاکم باز نصب کنه کلی پیام ازش بیاد بالا .چی

باور کن من به جات استرس گرفتم.شوهر من باشه زندم نمیذاره به نظرم یه جوری به شوهرت بگو

خیلی استرس درم بخدا از سرشب سرم درد میکنه.اگ بگم بهش زندگیم  جهنم میشه میدونم .

رمزشو شوهرم داره خودم هم ندارم چنباری پاک کردم خودش باز نصب کرد😖 حالا بپاکم باز نصب کنه کلی میام از ...

اگه رمزشو داره امکان داره هر آن با اکانتت بیاد بالا اونوقت که هیچی دیگه اینم پیام بده

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
بذار انقدر درست کنه که جونش دربیاد!اون الان فقط و فقط تشنه توجه شماس!حالا میخواد با پاک کردن اکانت ب ...

پابلیک چیه گلم؟نمیدونم

اگه رمزشو داره امکان داره هر آن با اکانتت بیاد بالا اونوقت که هیچی دیگه اینم پیام بده

اره 💔پیجمو قفل کنم پیام نمیاد به هیچ عنوان؟

اره 💔پیجمو قفل کنم پیام نمیاد به هیچ عنوان؟

میاد که فلانی میخواد بهتون پیام بده