قبلا یکی بود ک خیلی دوسم داشت .حالا ازدواج کرده اما پیغام میفرسته خیلی بی ابروعه هیچ به زندکیش متعهد نیست خوشحالم ک بهش جواب مثبت ندادم.اما الان ارامشو ازم گرفته از طریق اینستا با پیج های مختلف تو خیابون ووو.. .خیلی زندگیمو دوسدارم دلم نمیخاد اسیبی به زندگیم وارد شه بهم بگین چیکار کنم .شرایط اینکه به شوهرمو بگم ندارم چون خیلی ناراحت میشه. اینستارو هم الان پاک میکنم
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
برنامه رو بپاک بره عزیزم اگه باز مزاحمت شد حتما ب شوهرت بگو درسته ناراحت میشه اما حق داره بدونه
اخه واکنشش خیلی بده میدونم .اول هم خودشو نابود میکنهچنوقت میش این شخصو دید کلی داغ کرد تو پستام هست حالا بگم پیام داده .😔بدیش اینه که به خودش اسیب میرسونه بیشتر
باور کن من به جات استرس گرفتم.شوهر من باشه زندم نمیذاره به نظرم یه جوری به شوهرت بگو
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
رمزشو شوهرم داره خودم هم ندارم چنباری پاک کردم خودش باز نصب کرد😖 حالا بپاکم باز نصب کنه کلی میام از ...
اگه رمزشو داره امکان داره هر آن با اکانتت بیاد بالا اونوقت که هیچی دیگه اینم پیام بده
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری