2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 50 پست

خانمها اوضاع مالیتون خیلی خوب هست که به فکر دومی هستید....همه چی چندبرابر شده قبلا من با پول یارانه میتونستم پوشک بخرم الان چی به فکر مادیش هستید؟؟یه دکتر رفتن کلی هزینه.... واقعا میشه 

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها اوضاع مالیتون خیلی خوب هست که به فکر دومی هستید....همه چی چندبرابر شده قبلا من با پول یارانه ...

ما خدا رو شکر بیمه مون خوبه

متوسط رو به بالا هستیم

بچه دوم بیاد به هر حال باید از یه چیزای دیگه بزنیم

سخته مسلما

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اره وقتی مث من وسایلت یه اتاق روگرفته وجابراوسایل بچه نداشته باشی میفهمی 

جدای از شوخی...سخت نگیرید..من کابیناهام قدیمیه..فلزیه..رنگ و رو نداره..توش هم با این شلف ها طبقه بندی کردم..میخواستم برچسب بزنم اشون که نشد...

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
خب چه ربطی به بچه دوم داده؟؟؟؟ الان همه تو هر خونه ای هستن کابینت هم هست دیگه حالا چه مال خودشون ب ...

خیلیم ربط داره,خونه من کابینت نداره,پس الکی نظرنده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
ما با اینکه کابینتهامون فلزی و قدیمی بود دومی رو اوردیم😁

ما هم همین طور (البته تو راهه ) , تازه یکیش هم بدجور زنگ زده 😟😂

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

من پسرم پنج سالشه و دخترم هست ماهشه اولش سخته چون نیازاشون فرق داره ولی الان خیلییییییی شیرینه و پسرم میگه چرا زودتر واسم آبجی نیاوردی و اینکه فرزند دوم خیلیییی شیرینتره چون استرسای فرزند اولو آدم نداره ولیییییییی وقتی مریض میشن مخصوصا جفتشون باهم به شدت سخت و خسته کنندس و انرژی میبره

اینامث من خونشون نمونده بی کابینت ک بفهمن دردم چیه

من فک کردم خاستی بنویسی خونه ماشین.کارت یاهمون شغل.اشتباه تایپی شده ولی ن واقعامنظورت کابینت بوده😁

اره کابینت نداشتن خیلی بده ولی فک نکنم لطمه ای ب بچه دوم بزنه

الهم صل علی محمد وال محمد
اینامث من خونشون نمونده بی کابینت ک بفهمن دردم چیه

خب عزیزم هر کی یه کمبودی داره

مثلا اون که کولر نداره یا مثلا یخچالش کوچیکه بگه به بقیه بگه تا اینا رو نخریدین بچه نیارین!!!

به جز عده خیلی کمی زندگی هیچ کس پرفکت نیست

خیلیم ربط داره,خونه من کابینت نداره,پس الکی نظرنده

چقدر سخته برات اعصاب نذاشته😐

خدا با به ایشون کابینت های گلاس خوشگل عطا برفرما🤗🤗

خب عزیزم هر کی یه کمبودی داره مثلا اون که کولر نداره یا مثلا یخچالش کوچیکه بگه به بقیه بگه تا اینا ...

خب نظرخواسته,منم گفتم,توهم نظرخودت روبده چه اشکال داره کاربهم.نداشته باشیم

چقدر سخته برات اعصاب نذاشته😐 خدا با به ایشون کابینت های گلاس خوشگل عطا برفرما🤗🤗

امشب قیمت گرفتیم از۱۸۰شده۷۰۰,هضمش برام سخته هنوز,ب دوستمون توصیه کردم نمیدونستم اینهمه حجم ریپلایی داره