2777
2789

بستگی به سمت داره

اگه حسابدار صنعتی باشید باید برید خط تولید و با مدیرتولید و کارگرای خط تولید و انباردار ارتباط بگیری 

اگر هم کارشناس مالی باشی که ارتباط زیادی نداربد

ولی در هر حالت جدای از دانش و مهارت حرف آخر رو در حسابداری،شخصیت حرفه‌ای یعنی نحوه ارتباط با دیگران و کنترل احساسات میزنه

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
بستگی به سمت دارهاگه حسابدار صنعتی باشید باید برید خط تولید و با مدیرتولید و کارگرای خط تولید و انبا ...

نمیخاااام بنظرم سرزبون میخواد که من ندارم من مهارت کار دارم ولی سر زبون نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخاااام بنظرم سرزبون میخواد که من ندارم من مهارت کار دارم ولی سر زبون نه

باید دوره فن بیان و زبان بدن رو بگذرونید چون هر جای زندگی چه زندگی مشترک چه فامیل چه دوستان و هر جای دیگه تعامل و ارتباط حرف اول رو میزنه،میشه آموزش دید و تغییر کرد.

افرادی ک اوتیسم خفیف هستند مثل من براشون سخته

خب شما باید همزمان با یک دکتر متخصص اوتیسم هم کار کنید،که بهتون کمک کنه.

بنظرتون واقعا اوتیسم درمان میشه

متاسفانه قابل درمان نیست

ولی اگر در سال‌های کودکی زود تشخیص داده بشه و درمان شروع بشه علائم کمتری بجا میذاره