2777
2789
چه فایده عشقم وقتی زور چند نفر خاص به ۹۹ درصد میچربه

بذار اینقدر گزارش بزنن تا جونشون دربیاد تو ب تاپیکای خوبت ادامه بده عزیزم

متاسفانه چند وقتیه سایت خیلی بد شده و مدیریت و نظارت رو هیچیش نیس

اگه سفت تر برخورد میشد این اتفاقات نمیفتاد

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار اینقدر گزارش بزنن تا جونشون دربیاد تو ب تاپیکای خوبت ادامه بده عزیزم متاسفانه چند وقتیه سایت خ ...

تاپیک برگشت ولی بازم شرایط خیلی بدیه ‌۳ بار شد...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
حالا ک میدونی رو کن بزنیم شتک پتکشون کنیم😁

نمیشه عزیزم چند تاییشون تقریبا قدیمی هستن و دیدم هرجا پست ضد سوگل بوده لایک کردن😒😒ب وقتش حسابشونو میرسیم  

کم کم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

خدا ازشون نگذره تو زندگی واقعی خیلی خطرناکن اینا

وقتی ب مجازی رحم نمیکنن

یعنی هیچ چیزی نبود خب چرا اینجوریه یعنی نی نی یارها اصلا بررسی نمیکنند چقدر مسخره ست اینجا. خیلی روند سایت مسخره ست

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خدا ازشون نگذره تو زندگی واقعی خیلی خطرناکن اینا وقتی ب مجازی رحم نمیکنن

اتفاقا گلی تو زندگی واقعی ادمای ضعیف و ترد شده این حاضرم قسم بخورم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یعنی هیچ چیزی نبود خب چرا اینجوریه یعنی نی نی یارها اصلا بررسی نمیکنند چقدر مسخره ست اینجا. خیلی رون ...

اره عشقم هر سه بارم گفتن گزارشه . نمیدونم گفتن هیچ کاری از طرف فنی انجام نمیدن یعنی بسوزیم و بسازیم ...

درکشون نمیکنم واقعن خو دوس نداری برو از تایپیک چیز بدیم من ندیدم داشتم میخوندم تقریبن آخراش بود یهوت ...

اره واقعا

من خودم علاقه ای به تاپیک های این مدلی ندارم و بازش نمیکنم. دیگه گزارش برای چی اخه🙄

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
اره عشقم هر سه بارم گفتن گزارشه . نمیدونم گفتن هیچ کاری از طرف فنی انجام نمیدن یعنی بسوزیم و بسازیم ...

قوانین اینجا کلا مسخره ست. اصلا توی تاپیک بنویسید مشکلتون چیه بگین تا رفع کنم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
قوانین اینجا کلا مسخره ست. اصلا توی تاپیک بنویسید مشکلتون چیه بگین تا رفع کنم. 

مشکلشون منم عشقم

اره واقعا من خودم علاقه ای به تاپیک های این مدلی ندارم و بازش نمیکنم. دیگه گزارش برای چی اخه🙄

از یه طرف از دستشون حرص میخورم از یه طرفم دلم براشون میسوزه ک انقدر حقیرن😕

از یه طرف از دستشون حرص میخورم از یه طرفم دلم براشون میسوزه ک انقدر حقیرن😕

میدونی اونا عقده ی دیده شدن دارن و وقتی میبینن به کسی خیلی بها میدن میسوزن. 

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
نمیشه عزیزم چند تاییشون تقریبا قدیمی هستن و دیدم هرجا پست ضد سوگل بوده لایک کردن😒😒ب وقتش حسابشونو ...

آدم حسود واقعن حقیره متاسفم براشون

حروقت خواستی شتکشون کنی ی ندا بده بیام کمک😝

نی نی یارا هیچ کاری ازشون بر نمیاد اینجا کثیفه . من میخندونمشون فقط همین میدونین چی میگم دلم خسته شد ...

من داشتم تا نصفه میخوندم چیز بدی ندیدم 

چیز بدی گذاشته بودن

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍