2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی چیزی نمیگه بچه ها بار سومی بود که با گزارش ترکید این جا جای قلدرهاست. نه من

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یه عده عقده ای ریختن تو سایت با هارلی مشکل دارن الکی تعطیل میکنن تاپیکشو

نمیدونم والا چه کاریه خو یکم انسان باشیم همو دوس داشته باشیم بد نیست تا میبینیم یه نفر مورد توجهه خودمونو از شیش جهت به دیوار میکوبیم خو تو ام خوب باش اگ دوست نداشتن اون وقت بیا بگو

سوگل ب نظرم ب خاطر اون مهربون ذاتیشه ک همه دوسش دارن ادا نیست خودشه خدا حفظش کنه

سلام عزیزم من همیشه تایپیکامیخونم ولی نظر نداده بود تا ب حال سر این واقعن اعصابم خورد شد

اتفاقن این جا دقیقن جای توئه نه اونا 

سلام عزیزم من همیشه تایپیکامیخونم ولی نظر نداده بود تا ب حال سر این واقعن اعصابم خورد شد اتفاقن این ...

نی نی یارا هیچ کاری ازشون بر نمیاد اینجا کثیفه . من میخندونمشون فقط همین میدونین چی میگم دلم خسته شده

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

این حرفو نزن عزیزم بیشتریا طرف توئن

اونا هم اگه واقعا جرات داشتن خودشون رو نشون میدادن

هرچند من میدونم کار چ کسانیه😏😏

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
این حرفو نزن عزیزم بیشتریا طرف توئن اونا هم اگه واقعا جرات داشتن خودشون رو نشون میدادن هرچند من می ...

چه فایده عشقم وقتی زور چند نفر خاص به ۹۹ درصد میچربه

نی نی یارا هیچ کاری ازشون بر نمیاد اینجا کثیفه . من میخندونمشون فقط همین میدونین چی میگم دلم خسته شد ...

میدونم عزیزم واقعن هیچ وقت قصد بدی یا نیت سوئی ازت ندیدم یا حرف بدی ازت نشنیدم متاسفم ک انقدر اذیت میشی گلم

من ب شخصه واقعن دوست دارم مطمئنم خیلیتی دیگم همین حسو دارن قربون دلت خواهر ایشاالله ک هیچ وقت خسته و گرفته نباشه  

میدونم عزیزم واقعن هیچ وقت قصد بدی یا نیت سوئی ازت ندیدم یا حرف بدی ازت نشنیدم متاسفم ک انقدر اذیت م ...

فدات شم شما گلی