2777
2789
عنوان

کافیه یه روز حمام نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 34 پست

منم بشدت ب تمیزی خودم و اطرافم دهان و دندان حساسم ولی نمیدونم چرا مدتیه دهنم بوی بد میده متاسفانه 

با اینکه مسواک و نخ دندان رو دارم مرتب 

نمیدونم شاید از معده م باشه راه حلی براش پیدا نکردم شاید مزاجم تغییر کرده نمیدونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ضرری بابا زیر نظر دکتر تو مطب

زیر بغل پر غدد لنفاوی حساسه من که سابقه ی سرطان لنفاوی دارم به شخصه از نزدیک دکترای متخصص سرطان لنفاوی رو هر سه ماه یه بار ملاقات میکنم و ازشون همه چیو پرسیدم میگم که مضره

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

بعضیا ژنتیکی بوی عرقشون تندتره

اگه حمومم نرفتی هر روز زیر بغلتو با آب و صابون بشور بعد دئودورانت بزن

یه نوشیدنی هایی ام هست میگن بخوری بوی بدنت بهتر میشه سرچ کن پیدا میکنی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اینطورم هزار جور مارک های بادی و عطر و مام سنگ مرداب و فلان زدم نمیشه.

دیگه بخاطر اینکه مریض نشم هر روز میرم حمام از گردن به پایین خودمو میشورم ،تابستونا هم دوزی دوبار ، یه تشت پر آب میکنم که صرفجویی بشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عزیزم منم همینم 

حتی قهوه و پیاز و شیرینی کامل رو حذف کردم هیچ فرقی نکردم

ولی همسرم ماشاالله تاحالا بوی عرق یا بوی پو نداده ، اصلا مام و چیزی نمیرنه ولی تاحالا نشده یبار بو بده 

وسط تابستون آبگرمکن خراب شد من تندتند میرفتم خونه مامانم حموم ولی همسرم یک هفته حموم نرفت خیلی عجیب بود که بو‌نمیده ، آرایشگاه هم که میره تا دوماه مرتبه ولی من امروز شیو‌میکنم عصرش جونه میزنه 😐😐

بعضیا ژنتیکی بوی عرقشون تندترهاگه حمومم نرفتی هر روز زیر بغلتو با آب و صابون بشور بعد دئودورانت بزنی ...

اون نوشیدنی چیه عزیز؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم بشدت ب تمیزی خودم و اطرافم دهان و دندان حساسم ولی نمیدونم چرا مدتیه دهنم بوی بد میده متاسفانه با ...

شاید عفونت دندون یا عفونت سینوس داری ایناام باعث بوی بد میشن

و همینطور بعضیا لوزه هاشون جوریه که ذرات مواد غذایی توش گیر میکنه اونم میتونه باشه که طب سنتی میتونه خوبش کنه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بشدت ب تمیزی خودم و اطرافم دهان و دندان حساسم ولی نمیدونم چرا مدتیه دهنم بوی بد میده متاسفانه با ...

احتمالا یا دندون عفونی داری خبر نداری ازش ، یا اسید معده داری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
عزیزم منم همینم حتی قهوه و پیاز و شیرینی کامل رو حذف کردم هیچ فرقی نکردمولی همسرم ماشاالله تاحالا بو ...

منو همسرمو انگار گفتی. من هزار مدل مام و بادی اسپلش و...دارم مدام شیو هر روز حمام.‌باز بوی عرق تیزه.

شوهرم اصلا نمیدونه مام چیه!!! و بو نمیده عرقش🫤مرتب هم شیرینی و شکر میخوره و فلفل 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بنظرم هرروز حموم کن لباساتو هرروز عوض کن لباس زیر اینارو مسواکم هر وعده غذایی بزن ادامسم بجو میری تو جمعی یا جایی یا باهمسرتی ک بو نده دهانتون مام خوب بزن بعد درطول روز اسپری بزن زیربغل رو همش شیو کن 

بدنت نیاز ب پاکسازی داره و همینطور نیاز ب رژیم غذایی سالم . برای پاکسازی نوره زرنیخ دار اصل از گردن تا کف پا بزن علاوه بر موزدایی تمام غدد لنفاوی رو پاکسازی می‌کنه و بعبارتی یک سم‌زدایی عمیق از پوست میشه .بعد از اون حنا آب کن خمیری شل بشه از گردن تا کف پا بزن پنج تا ده دقیقه باشه بعد بشور .نگران نباش رنگ نمیگیره بار بعد که بری حمام میبینی چقدر پوست شفاف و سفید تر هم شده .هر هفته یا دوهفته این کار رو بکن از بوی عرق خلاص میشی 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

شما میگی یه روز درمیان، پس من چی بگم ک هرروز میرم و حتی شده روزی دوبار میرم دوش میگیرم ولی متاسفانه همونه باز. حتی هر زمان رفتم بیرون اومدم خونه سریع لباسهام میشورم چون بوی عرق میگیرن. خیلی از چیزهایی ک گفتن هم خریدم اما اثری برام نداشت و واقعا عذاب اورشده واسم🥴