من ی روز درمیون گاهی هرروز حمام میرم اسپری میزنم دئودرانت میزنم ولی ی روز ک حمام نمیرم عرق میکنم و بو بدی میگیرم نمیدونم چه کار کنم واقعا تمیزم بهداشتم رعایت میکنم اینطوری یکی ندونه انگار اصلا کثیفم😶 خسته شدم چه کار کنم!؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیر بغل پر غدد لنفاوی حساسه من که سابقه ی سرطان لنفاوی دارم به شخصه از نزدیک دکترای متخصص سرطان لنفاوی رو هر سه ماه یه بار ملاقات میکنم و ازشون همه چیو پرسیدم میگم که مضره
حتی قهوه و پیاز و شیرینی کامل رو حذف کردم هیچ فرقی نکردم
ولی همسرم ماشاالله تاحالا بوی عرق یا بوی پو نداده ، اصلا مام و چیزی نمیرنه ولی تاحالا نشده یبار بو بده
وسط تابستون آبگرمکن خراب شد من تندتند میرفتم خونه مامانم حموم ولی همسرم یک هفته حموم نرفت خیلی عجیب بود که بونمیده ، آرایشگاه هم که میره تا دوماه مرتبه ولی من امروز شیومیکنم عصرش جونه میزنه 😐😐
بنظرم هرروز حموم کن لباساتو هرروز عوض کن لباس زیر اینارو مسواکم هر وعده غذایی بزن ادامسم بجو میری تو جمعی یا جایی یا باهمسرتی ک بو نده دهانتون مام خوب بزن بعد درطول روز اسپری بزن زیربغل رو همش شیو کن
بدنت نیاز ب پاکسازی داره و همینطور نیاز ب رژیم غذایی سالم . برای پاکسازی نوره زرنیخ دار اصل از گردن تا کف پا بزن علاوه بر موزدایی تمام غدد لنفاوی رو پاکسازی میکنه و بعبارتی یک سمزدایی عمیق از پوست میشه .بعد از اون حنا آب کن خمیری شل بشه از گردن تا کف پا بزن پنج تا ده دقیقه باشه بعد بشور .نگران نباش رنگ نمیگیره بار بعد که بری حمام میبینی چقدر پوست شفاف و سفید تر هم شده .هر هفته یا دوهفته این کار رو بکن از بوی عرق خلاص میشی
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
شما میگی یه روز درمیان، پس من چی بگم ک هرروز میرم و حتی شده روزی دوبار میرم دوش میگیرم ولی متاسفانه همونه باز. حتی هر زمان رفتم بیرون اومدم خونه سریع لباسهام میشورم چون بوی عرق میگیرن. خیلی از چیزهایی ک گفتن هم خریدم اما اثری برام نداشت و واقعا عذاب اورشده واسم🥴