2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی شما هم صدا میده؟

2961 بازدید | 16 پست

سلام ماشین ظرفشوییم یک قسمتهایی از کار کردنش، بازوهای آب پاشش صدای تق تق میده😐

وقتی میخوام شب روشنش کنم صداش رو مخه.

۱۲ نفره هست.

برای شما هم همین طوره؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفترچش که لاتینه.

تو نت سرچ کردم پی دی اف راهنمای استفادش رو پیدا کردم.نوشته صدای بازوهای آب پاش عادیه🤕

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه , ظرفشویم وقتی روشنه انگاری قورمه سبزیم در حال جوشه

یعنی صدا نمیده اصلا؟ خوش بحالتون.

من اسباب كشي كردم جديدا اينقد صدا ميده حد نداره  روي خشك كن فقط

شاید تراز نیست.اگه قبلا صدا نمیداده حتما چک کن تراز باشه.

شاید تراز نیست.اگه قبلا صدا نمیداده حتما چک کن تراز باشه.

تراز هم هس

نميدونم ديگ چه مرگشه اينقد صدا ميده رو دور خشك كن كه ميترسم روشن كنم بايد نمايندگيشو بگم

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
ی جوری نمی چینی که به پره هاش بخوره

نه همیشه دقت میکنم و بعد از چیدن بازوهاش رو میچرخونم.بعد روشنش میکنم.اما بازم صدا میده.