2777
2789

تو تایپک قبل که ظهر گذاشتم گفتم دعوامون شده و بعد از عقد دیشب واسه اولین بار بازم دستش روم بلند شد ، متاستاز خون داره همه میگن واسه مریضیشه که اخلاقاش اینجوری شده و میترسه از دستت بده ، با اینکه من عاشقشم و هزار بار بهش ثابت کردم که تنهاش نمیزارم ، از وایسادن تو روی خونوادم تا فراموش کردن بدخلقیاش گرفته همرو با خیال راحت انجام دادم چون دوسش دارم خالم امروز بهم زنگ زد گفت حالش خوب نیست اولش نخواستم بیام پیشش غرورم نزاشت ولی اومدم تایپک زدم با حرفاتون طاقتم سر اومد و اومدم پیشش ، ولی اونی که تو بدترین موقعیتا هم میزاشت من پیشش باشم حتی اگه به همه میپرید حتی از اتاقش بیرونم نیومد ، رفتم در اتاقش هر چی گفتم فایده نداشت ، فقط یه بار اومد بیرون رفت دستشویی رفتم‌پشت سرش دیدم داره خون بالا میاره هرچی خواستم باش حرف بزنم پیشش باشم نزاشت ، الانم خالم رفته بیرون از بی کسی اومدم از شما کمک بخوام ، میترسم زبونم لال چیزیش بشه ، سابقه نداشته با من حرف نزنه حتی اگه بام دعوا میکرد فرداش میشد همون...

چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما صبور باش و بهش ترحم نکن مطمینا از ترحم و دلسوزی متنفره مثل قبل از بیماری ایشون رفتار کن که فکر ...

اینا درست ولی الان باید پیشش باشم حالش خوب نیست چیکار کنم که بزاره پیشش باشم؟

ناراحت شدم ولی خوب متوجه نشدم جریان چیه که راهنماییت کنم

اگه فکر میکنی احتیاج به تنهایی داره نرو تو اتاق

بهش بگو من اینجام بیرون اتاق .با اینکه دوست دارم کنارت باشم ولی به خواستت احترام میزارم 

تو شرایط شما فقط صبوری راه حله به نظرم

خودت باش، مگه خودت چشه؟!!