2777
2789
بله پسر ميرن سركار اما يه پسر اول زندگيش مكه چقدر داره كه هم جهاز كه نزديك صدميليونه بخره هم عروسي ب ...

جهاز در حد صد میلیون؟مگر اینکه از هرچیزی لوکسشو بخرن،،من با سی تومن همه وسایل خونه رو میخرم،،طلا و عروسی هم در حد توانش قبول کنه اون آقا

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ك تقريبا نصف نصفيم ، وسايل بزرگ با مرده وسايل ديگه با زنه ، هر كى اندازه ى وسعش كمك ميكنه ، به نظرم خيلى هم زشته به دختر جهاز ندى مگه دختر جزو بچه نيست، حتما شما بد ميدونيد دختر ارثشو از برادراش بگيره ، و اينكه دختر همه ى جهازم بده خيلى زشته 

من ۸ماه پیش ازدواج کردم حتی یه نخ نه از خونواده خودم نه از خونواده شوهرم خریدن،همشو با وام ازدواجو ح ...

خیلی خوبه عزیزم، خیالتون راحته که هیچوقت هیچ منتی سرتون نیست...اینکه آدم خودش عرضه داشته باشه بخره خیلی لذت‌بخشه

، حتما هم خیلی خوشحالین که فشاری به خانواده‌هاتون وارد نشد

🖤

به نظرم بايد همه چيز توافقي باشه و باباي من از اول ميگفت اگه دامادام خونه و ماشين داشته باشن من جهاز خوب ميدم اگه نداشته باشن در حد وسايل ضروري ميدم و براي خريد خونه كمكشون ميكنم

يعني تو فاميل پدري من بين عمو و عمه هام همه همين راهو پيش ميكيرن كه خيلي هم خوبه و يه عمو و عمه هام كه خونه نداشتن اول زندگي اينطوري صاحب خونه شدن

ضمن اينكه هر پدر مادري هر كار بتونه واسه فرزندش ميكنه

حالا دختر يا پسر فرق نداره

اما اينكه يه سري چيزا مد شه يا وظيفه باشه اشتباهه به نظر من

اما از اول ازدواج من به همسرم گفتم پدر من ٤ تا دختر داره و وظيفه اي نداره هرچي بده بمون لطفشه همينطور پدر تو هم هرچي براي ساخت خونه كمكمون كنه وظيفه اش نيست و لطفشه

اما براي سيسموني الان دارم خودم ميخرم و از خانوادمم خواستم چيزي ندن چون واقعا با شرايط اقتصادي الان خيلي سخته

به پدر مادرم گفتم شما فقط يه كادو كوچيك واسه ني نيم بگيريد كه يادگاري بمونه براش اما وسيله و كادوهاي سنگين به هيچ وجه نگيريد درست مثل خانواده همسرم كه قراره فقط يه كادو بدن به نوه شون

اينطوري به نظرم منصفانه تره

خدايا خودت حافظ پسرم باش
وام ازدواج چقد دادن ؟ چقد طول کشید بدن ؟ 

اونموقع ۲۰تومن بود الان ۳۰

ولی فرض کن یخچال فریزرم ۶گرفتم الان شده۱۸

خداروشکر از بانک ملت ،زود واممون دراومد الانم تا ۴سال قسط میدیم

بدترین رسم و ما اصفهانی ها داریم همه چی با دختر تازه همه چیم باید بدیم همه چی حتی سبزی خورد کن همه چ ...

ما هم همچی میدیم مشهدم فقط سرویس خواب و ی فرش و یخچال با پسره بعضی ها البته تلویزیونم میگن پسر بده 

خیلی خوبه عزیزم، خیالتون راحته که هیچوقت هیچ منتی سرتون نیست...اینکه آدم خودش عرضه داشته باشه بخره خ ...

اره،هم عقد هم عروسی هم خرجی رو خونواده هامون نزاشتیم بهترین ها رو هم تجربه کردیم جوری ک زبانزد فامیل شدیم