2777
2789
خوب اينطوري هم كه هر خونه اي دو سه تا پسر داشته باشن كه بدبختن پس چه فرقي داره

پسر وظیفشه کار کنه پول دربیاره امکانات بذاره اختیاز زنش ولی دخترا که مجبور نیستن سرکار برن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش به پسرهاهم ظلم میشه باید خونه وماشین وطلا وجشن عروسی وخرید لوازم عروس وخرید تیکهای بزرگ جهیزیه وکار ودرآمد خوب و عیدی بردن و ......

خدایا شکرت برای همه چیز😘
پولی که‌قراره به دختر بدن پس اندزش میکنن برا پسر......ولی اینایی که رسم جهاز دارن در کل باید هردوطرف ...

خوب پس براي خانواده فرقي نداره اوني كه ميخواستن بدن به دختر رو ميدن به پسرشون

منكه خوشم نميادش اينطوري كه خانواده ام هر چي پوله خرج برادرام بكنند كه چي بشه پسرند تخم دوزرده نزاشتن كه 

به قول بابام هرچي واسه پسرم خرج بكنم به همون اندازه واسه دخترم ميكنم فرقي نميزارم اما احساس ميكنم اينمدلي كه همه چي واسه پسر هزينه ميشه انگار واسه دختراشون ارزش قايل نميشن

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

. برعکس خیلی از شهرا که جهاز زیاد بردنو اعتبار برا دختر میدونن اینجا برعکسه. طرز فکرشون اینه که دختر ما انقدر ارزشش بالاست که همونو هم که بهشون دادیم باید کلاهشونو بندازن هوا . دیگه خیلی نوبره  که روش  چیزای دیگه هم بخوای بدی. بعد مرده این وسط بوقه؟؟؟

[QUOTE=73773609]ماهم رسم جهاز و سیسمونی نداریم ..حتی رسم نداریم حلقه و‌کت شلوار با دوماد بخریم......دختر باچادر رو س ...[/QUOTE

خب خونه‌ای که چندتا پسر داشته باشه چی؟ 😐😐😐

🖤

ولی یه رسم مضخرف هم هست تو طایفه این که اگه به عیادت کسی برن گل نمی برن  همه. روغن. شکر و برنج. ...

اتفاقا رسم خوبیه حالا فکر کن ۵۰ بده گل یه هفته بعد خراب میشه ولی اون بندخدا شاید به واسطه مریضی یا رفتن عیادتی زیاد دستش تنگ باشه خوب روعن وبرنج و...استفاده میکنه

خدایا شکرت برای همه چیز😘
خوب پس براي خانواده فرقي نداره اوني كه ميخواستن بدن به دختر رو ميدن به پسرشون منكه خوشم نميادش اينط ...

پست جومانا رو بخون ما منظورمون اینه ...نه فرق گذاشتن بین پسر و‌دختر ....هرچی به دختر جهیریه بدی اعتبارش میاد پایین

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
پسر وظیفشه کار کنه پول دربیاره امکانات بذاره اختیاز زنش ولی دخترا که مجبور نیستن سرکار برن

بله پسر ميرن سركار اما يه پسر اول زندگيش مكه چقدر داره كه هم جهاز كه نزديك صدميليونه بخره هم عروسي بگيره هم طلا و خريد عروس بكنه پس اينجا هم خانواده هزينه ميكنه حالا به جاي اينكه مثل خانواده هاي ما به دختراشون جهاز بدن براي پسراشون عروسي بگيرن به دخترهاشون چيزي نميدن اما همه اون هزينه ها رو واسه پسرها ميكنند

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده