2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اسلام جهزیه با زن نیس،همه چی همه چی با مرده،خونواده دختر اگه دوس داشتن چنتا وسیله بگیرن اونم با خودشونه اگه دوس داشتن

اینا همش رسمای مزخرفه

دختر پاک مثل دسته گل ،فقط باید قانعو عاقل وباشعور باشه

ینی چی همه رو داماد بخره. مگه ی جوون اول زندگی چقد پس انداز داره ک همه این کارارو بکنه. تازه عروسی مفصل هم بگیره. یکم انصاف هم خوب چیزیه.

ب نظرم باید دو طرف ی مبلغی رو بذارن ک چیزای ضروری رو بخرن ن اینکه بار همه چی روی دوش ی نفر باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خوش به حالتون 😊اینجا همه چی پای عروسه حتی کابینت و پرده و همه چی کلا😕فقط خونه خالی خالی با داماد😁

من همه چی با خودم بود ینی مامانم قبول نکرد گف وای مردم حرف در میارن چقد بدم میاد 😒

والا تو همين سايت خيلي از خانومها اومدن درددل كه خانواده ام بهم جهاز ندادن اما براي برادرم عروسي گرفتن و جهاز دادن بهش همه گفتن چرا خانواده ها فرق ميزارن بين دختر و پسرشون همه پولها رو واسه پسرهاشون خرج ميكنند و به دخترهاشون ارزشي قايل نيستن حالا مربضيشون باشه از دخترهاشون توقع دارن بيان اما همه پولها رو براي پسرهاشون خرج ميكنند اين تاپيك هم همينه اما همين قضيه اينكه همه پولها رو واسه پسرها تو خانواده خرج ميشه رو يه مدل ديكه و از يه زاويه ديگه نشون داده كه چقدر خوبه رسمه جهاز اينحا با پسرهاست 

اما به نظر من اينكه خانواده ها هم به پسرشون جهاز بدن هم عروسي و خونه بگيرن براشون و در اصل كلي هزينه پسرشون بكنند اما يك دهم يا كمتر خرج دخترشون بكنند بي ارزش كردن دختر خودشونه منظورم پيش خانواده شوهر نيستها يعني واسه دخترشون ارزشي قايل نبودن كه براش پولشون رو خرج بكنند

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من ۸ماه پیش ازدواج کردم حتی یه نخ نه از خونواده خودم نه از خونواده شوهرم خریدن،همشو با وام ازدواجو حقوق شوهرم گرفتیم هنوز خیلی چیزا کم داریم ولییی بهترین چیزارو خریدیم همش هم با مشورت هم

حتی واسه خرید عقد وعروسی هم دوتایی بودیم فقط

هیچکس حق نداره به هرطریقی تو زندگیمون دخالت کنه

مام تا چندسال قبل هم شیربها می گرفتن هم بیتشر وسایل سنگین مرد می خرید...الانم وظیفه ای نیست...می تونیم هم نخریم ولی اگه دختر خودش شاغل باشه معمولا خیلی وسیله میخره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀