2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست جومانا رو بخون ما منظورمون اینه ...نه فرق گذاشتن بین پسر و‌دختر ....هرچی به دختر جهیریه بدی اعتب ...

اعتبار یه دختر نه با جهیزیه دادن بالا میره نه با جهیزیه ندادن . این معیارها برای صد سال پیش خوبه . 

. برعکس خیلی از شهرا که جهاز زیاد بردنو اعتبار برا دختر میدونن اینجا برعکسه. طرز فکرشون اینه ک ...

خوب ببين اين طرز فكر خانواده هاي سنتيه تو گذشته تو تهران هم همين طرز فكر رو داشتن كه دختر داديم ببرند يعني يه مرد مياد دخترشون رو ميبره و اختيارش ديگه دست مرد هست يعني دخترشون رو دادن اما الان ديگه اين طرز فكر نيستش ميگن يه دختر و پسر يه زندگي مشترك رو شروع كردن پس خانواده پسر هم بگن ما پسرمون رو داديم؟مكه دختر كالا است كه بدن ببرند؟

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خوب ببين اين طرز فكر خانواده هاي سنتيه تو گذشته تو تهران هم همين طرز فكر رو داشتن كه دختر داديم ببرن ...

دقیقا همینطوره . اتفاقا هر دو مدلش یه جور توهینه . اعتبارمون بالاست با جهیزیه ندادن یا با جهیزینه دادن . مگه وسیله یا ابزارین وزنه وصل کردین به خودتون انقدر میارزیم انقدر نمیارزیم . 

اصفهانی ها واقعا افتضاحه همه چیش با عروسه😒😢 ولی خانواده شوهرم اینطوری نیستن چند تا وسیله بزرگش با ...

نه عزیزم اصفهان صوتی تصویری و فرش یه دست رختخواب بحاری با داماده.تازه پسزخالم چوبیاشو خودش خرید

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹
حالا مثلا تو‌مجردی بابات داره تقبل کنه؟؟

خب سخته ولی اجباریه باید خرید 

😂😂😂منکه اول باید عمل کنم بعد شاید ازدواج کنم 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️