2777
2789

شبی یدونه یدوفولیک میخورم

چکاپم دادم

از فردا باید روزی ۲ تا لتروزول بخورم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااا من چقد عقبم.....مگه باید کاری انجام بدیم؟؟ چه کارایی مثلا؟ چی به منم بگید

اره حتما

اولش سه ماه قبل اقدام شروع به خوردن یدوفولیک یا فولیک اسید

و چکاپ قبل بارداری در مراجعه به دکتر زنان

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
یا خدااااا من چقد عقبم.....مگه باید کاری انجام بدیم؟؟ چه کارایی مثلا؟ چی به منم بگید

من تنها کاری که انجام دادن این بوده که شوهرمو راضی کنم گفته از ماه بعد میریم اقدام😀

منم قصد دارم  ولی مطمعن نیستم

چند سالتونه ؟؟ 

عزیزم اسیدفولیک بخور، میوه بیشتر بخور عرق کاسنی واسه پاکسازی کبد بخور چون بارداری اکثرا مشکل یبوست میاره، ورزش هم بکن

گاهی گرمای یک (دوستت دارم) میتواند روی تمام لباس‌های گرم را کم کند💏