بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هم بالا رو زدم هم پایین الان دو ساله تغییر رنگم نداده به سنم نیست من شوهرم دوست داشت همیشه خط چشم داشته باشم بخاطر اون زدم .درد نداشتم اصلا چون بیحسی زد ولی یه حس ترس داری همش پلکت میپره حس میکنی الان میره تو چشمت سوزنش.یه کم سوزش داشت ولی خیلی کم بود.من فقط میخواستم بالا رو بزنم خودش گفت پایینم برنم بهت میاد منم مخالفتی نکردم
منم حوصله ندارم بزنم بشورم .ربطی ب سن نداره 26سالمه.ولی قشنگه
اینم هست گلم.هر کسی نظری داره
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
وای دارم منصرف میشم.حالا اگه بخواد برداره باید چکار کنه
فکر نکنم تاتو رو به این راحتیها بشه برد ،ابروش رو دختر عموم تاتو کرد بعد یه مدت پشیمون شد با لیزر پاکش کرد خیلی بد شد قشنگ معلوم بود ،بالای چمم که خیلی حساسه من شنیدم بعضیها که روی بن مژه میزنن ،مژه هاشونم میریزه دیگه در نمیاد ،به نظر من اصلا اینکار رو نکن چون یه چیزیه که دیگه پشیمونی نداره تا اخر عمر باید باهاش کنار بیای حتی اگه بد بشه