2777
2789
عنوان

کیا تاتوی خط چشم زدن+ عکس💆💇👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 12396 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تاتو ی خط چشم انجام دادم هم پلک بالا هم پایین،خط پایینی بن مژه است وکمرنگه بالایی اول مشکی بود ولی الان رنگش به سورمه ای ابی میزنه بعد من بدون بی حسی برام زد خیلی درد داشتم ولی تحمل کردم دیگه

ولی فکر میکنم از وقتی پلک پایینمو زدم زیر چشمم جمع شده چروک افتاده انگار افتادگی پلک گرفتم بد نیست از بی روحی در اومده چشام ولی قبل از اینکه تتو کنم چشام درشتر بود حس میکنم چشام ریز شده اینو همه بهم میگن خط پایین هم چشمو خیلی مصنوعی میکنه کلا بن مژه خیلی بهتر از خط چشمه

فکر نکنم تاتو رو به این راحتیها بشه برد ،ابروش رو دختر عموم تاتو کرد بعد یه مدت پشیمون شد با لیزر پا ...

اره خب اینم هست الان دودل موندم میترسم اون چیزی که میخوام نشهتازه ابروهامم گفتم قاب بزنم ابروهام پر و بلنده اما بالاشون انگار خالی و نامرتبه  هر چی برمیدارم بعد ی هفته موهاش میزنه بیروناز فرم میفتن  باید مرتب برم آرایشگا .گفتم بالاشونو قاب بزنم راحت شم ولی باز هنوز تصمیم نگرفتم

بچه ها اول فکراتون رو بکنین اگه دلتون رو نمیزنه هیچوقت اگه بعدا دلتون تنوع نمیخواد بزنین تاتو رو پاک ...

انسان هرلحظه ممکنه سلیقه اش عوض شه موردعلاقه هاش تغییر کنه مثلا ممکنه از اول عاشق خط چشم پهن باشی تا مدت ها و فکرکنی نازک زیبا نیس یه روزی برسه که از پهن بدت بیاد دلت نازک بخواد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
منم تاتو ی خط چشم انجام دادم هم پلک بالا هم پایین،خط پایینی بن مژه است وکمرنگه بالایی اول مشکی بود و ...

اتفاقا منم شنیدم تتوی خط چشم فرم قبلی چشمو عوض میکنه و چشما ریزتر به نظر میان

من زدم وحشتناک درد داره اوف باز یادم اومد انقد درد داشت ک دیگه ترمیم هم نمیرم 

ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ 
منم تاتو ی خط چشم انجام دادم هم پلک بالا هم پایین،خط پایینی بن مژه است وکمرنگه بالایی اول مشکی بود و ...

عزیزم شاید چون بی حسی نزد یا کارشو خوب بلد نبود ب دکتر هم مراجعه کردی ؟وااای دیگ ترسیدم واقعا فک کنم همون خط چشمی که با اکوا میکشم همیشه بزنم بهتر باشه  

اره خب اینم هست الان دودل موندم میترسم اون چیزی که میخوام نشه تازه ابروهامم گفتم قاب بزنم ابروهام پر ...

ابروی منم همینجوری بود خیلی پر بود ولی خط بالاش در نمیومد دیگه رفتم خودمو راحت کردم بالاشو قاب وسایه انداختم با تاجشو خوب شد

بنظرم این کارا دیگ خز شده اصلا ارزش داره شما بخاطر ی خط چشم 5 دقیقه ای چشمتو ب خطر بندازی واقعا ک دل و جرعت دارین من 21 سالمه روزی سه بار هم پیش اومده کشیدم اصلا بنظرم دیگ تاتو جالب نیست اونم این مدل تاتو ها ولی من جاتون بودم این ریسک و نمیکردم بازم هرطور خودتون مایلین

حیوان مورد علاقم: اکسم

اره خب اینم هست الان دودل موندم میترسم اون چیزی که میخوام نشهتازه ابروهامم گفتم قاب بزنم ابروهام پر ...

تا حالا از نزدیک ندیدم کسی قاب ابرو زده باشه نمیدونم چه طوری میشه !!!چرا خودت ابروهات رو برنمیداری .منم ابروهام خیلی پره و تقریبا یک روز درمیون درمیاد همیشه خودم برمیدارم ،هرکس میبینتم ازم میپرسه کجا هاشور کردی چقدر خوب شده ،منم یه مدت ریزش داشتم بهش رسیدم خداروشکر الان ابروهام خوب شده