2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی روحیه زنانه داره چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐

چي بگم والا بهتره چيزي كه توو سرمه رو نگم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گلم باید بره پیش دکتر ،با توصیه های غیرتخصصی شاید اوضاع خرابتر شه،یا اصلا اثر نداشته باشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

همکار من شوهرش اینجوری بود

سر کار نمیرفت

صبحا که همکارم میومد شوهرش براش لقمه درست میکرد و میوه پوست میگرفت

نزدیک ظهر زنگ میزد عزیزم ناهار چی دوس داری.

همکارم میگفت(البته ببخشید)شوهرم شورت های کثیف پریودیم رو میشوره😶

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
😂😂 سرکارمیره؟ بسه بروخداروشکرکن بابا. همه داا دمیزنن شوهرشون پیششون نیس بهشوون توجه نمیکنه احساسات ...

همینو بگو رفتار مردانه داشتن خوبه مثلا بگه من همینم که هستم حرف حرف منه قلدر بازی در بیاره برو خدا رو شکر کن 

زندگی درک همین اکنون است .....
اون موقع نمیدونستم بااینکه پسر خالمه بعد  فهمیدم وقتی دقت کردم

شاید به قول دوستان، از بچگی اطرافش دختر و زن زیاد بوده مثلا خاله و دختر خاله و... یا هم بازیاش دختر بودن به جای پسر

تاحالا شده باهاش جدی حرف یزنی و بگی از اخلاقاش خوشت نمیاد؟چه جوابی داده؟منظورم اینه خودشم رفتاراشو‌ قبول داره یا به نظرش مشکلی نداره و عادیه؟

سخت نگیر .مردا همشون اینجورن برعکس ظاهرشون. خیلی لوسن حتی بیشترازما دلشون میخواد قربون صدقشون بریم ...

مثل شوهر من 

از من دل نازک تره ولی خب ظاهرشو حفظ کرده😁

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸
استارتر جایی که بزرگ شده زن زیاد دور و برش بوده درسته؟یا مادرش زیاد خاله زنکه؟

اره سه تا خواهر داره بااونا بزرگ شده و یه مامان به شدت خاله زنک ک هر جا میشینه غیبت میکنه
تازه به من میگه وقتی بچه بوده کلی بازی های دخترونه میکرده مثل لی لی
بهش میگم تو چه پسری بودی اخه 

منم اخلاق مردانه دارم و از نظر احساسی قوی ترم از شوهرم. یبار گفتم تو سایت باش رفتم سینما بلندبلند گریه میکردوسز فیلم 🤣🤣 

متاسفانه به قول دوستان بخاطر تربیت و محیط اطراف هم هس. مثلا بین دوتا داداش بودم و بابامم همیشه دوست داشت ماقوی و مردونه  باربیایم ک‌متاسفانه اشتباه بود. بلد نیستم مطیع و حرف گوش کن شوهر باشم ک مردا خیلیییی دوس دارن

مثل شوهر من  از من دل نازک تره ولی خب ظاهرشو حفظ کرده😁

اره تو ظاهر خودشون رو مغرور وجدی نشون میدن.ولی دلشون عین بچه هاست😑😂

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘
شاید به قول دوستان، از بچگی اطرافش دختر و زن زیاد بوده مثلا خاله و دختر خاله و... یا هم بازیاش دختر ...

اره تا حالا بهش تیکه انداختم همین چند وقت پیش گفتم خیلی دوست داشتی زن بودی نه؟
میگه خب نه
میگم پس چرا...
میگه شاید موقع بارداری و شیر دهی مامانم چیزایی خورده که من روحیه ام اینجوری شده