با اینکه مرده خیلی روحیه حساس و لطیفی داره دلش برای همممممه میسوزه بیش از حد مهربونه تاحالا خیلی شده پیشم حتی گریه کرده باشه بااینکه خودش تاحالا گریه منو ندیده عین خانوما حرفای خاله زنکی میزنه و غیبیتای زنانه میکنه از جمعای مردانه فراریه و میاد به هر بهونه ای قاطی زنا و خلاصه مردانگی نداره اصلا این اخلاقاشو دوست ندارم خیلی بدم میاد چیکار میتونم بکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر جایی که بزرگ شده زن زیاد دور و برش بوده درسته؟یا مادرش زیاد خاله زنکه؟
اره سه تا خواهر داره بااونا بزرگ شده و یه مامان به شدت خاله زنک ک هر جا میشینه غیبت میکنه تازه به من میگه وقتی بچه بوده کلی بازی های دخترونه میکرده مثل لی لی بهش میگم تو چه پسری بودی اخه
منم اخلاق مردانه دارم و از نظر احساسی قوی ترم از شوهرم. یبار گفتم تو سایت باش رفتم سینما بلندبلند گریه میکردوسز فیلم 🤣🤣
متاسفانه به قول دوستان بخاطر تربیت و محیط اطراف هم هس. مثلا بین دوتا داداش بودم و بابامم همیشه دوست داشت ماقوی و مردونه باربیایم کمتاسفانه اشتباه بود. بلد نیستم مطیع و حرف گوش کن شوهر باشم ک مردا خیلیییی دوس دارن
شاید به قول دوستان، از بچگی اطرافش دختر و زن زیاد بوده مثلا خاله و دختر خاله و... یا هم بازیاش دختر ...
اره تا حالا بهش تیکه انداختم همین چند وقت پیش گفتم خیلی دوست داشتی زن بودی نه؟ میگه خب نه میگم پس چرا... میگه شاید موقع بارداری و شیر دهی مامانم چیزایی خورده که من روحیه ام اینجوری شده