2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی روحیه زنانه داره چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ی پسر یه ساله

خدا حفظش کنه اینکه مهربون باشه اشکال نداره یااینکه عاطفی باشه فقط درمورد خاله زنکی بودنش باهاش صحبت کن.. من یه همکار داشتم بهم میگفت پسرم میگفت اخلاقت شبیهه پسراس و برعکس خودش خیلی خیلی اخلاقاش دخترونه بود خیلی عاطفی بود حتی دیدم لوازم آرایش داشت😐😐 یه تست بود پرکردیم واسه سرگرمی چند درصد مغزتون پسره چند درصد دختره اون که پرکرد هفتاد درصد دختر بود مغزش😐😐😐😐😐😐 درصورتی که عاشق یه دختری هم بود ومیگفت باهاش قصد ازدواج دارم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بهتره آمایش هورمونی بده حتما .. خودت هم از طب سنتی براش کمک بگیر

و اینکه بعضی مردا تو جمع خانمانه بزرگ میشند یعنی مثلا 4 تا خواهر بزرگتر و چندتا خاله و ارتباط کم با پدر و..... 

مثلا یه دوستی دارم شوهرش کلا تا 10 سال تک پسره خانواده بوده یعنی .. خودش دو تا خواهر داره از طرفی چهار تا خاله که اونا هم دختر دارند نه پسر و پدرش شوهر دوستم شغلش اون زمان طوری بوده که صبح بره آخر شب بیاد ... خلاصه عوامل هم تاثیر داره

عزيزم تمام زندگيم براى توست، تمام وجودم مال توست، دوستت دارم بى نهايت و از خداوند براى داشتنت هميشه شكرگزارم.
چه چیز گیاهی ای میشه بهش بدم که هورمونای مردانه زیاد داشته باشه

من زنگ میزنم از استادم میپرسم برات

عزيزم تمام زندگيم براى توست، تمام وجودم مال توست، دوستت دارم بى نهايت و از خداوند براى داشتنت هميشه شكرگزارم.