2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی روحیه زنانه داره چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 67 پست
اره تا حالا بهش تیکه انداختم همین چند وقت پیش گفتم خیلی دوست داشتی زن بودی نه؟ میگه خب نه میگم پس چر ...

اخی دلم سوخت .گیر نده بهش دست خودش نیست که همینطور تو دست خودت نیست سردیت

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

این جور مردا تو دوران بچگی مابین زنا بزرگ شدن مث مامان و خالع و عمه  و خواهر و....

این ریشه تو کودکیه افراد دارره خیلی از مردارو میشناسم خاله زنکن 

حالا یه سریا بروز میدن یه سریا نه

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه عااشق آشپزیه بجای من میره اشپزی میکنه تاپیک اولم چند سال پیش گفتم از این اخلاقشم زیاد خوشم ن ...

استارتر زندگی رو زیاد سخت نگیر اشکالی نداره بابا هر کسی ی جوره دگ سرت داد میزد حرف حرف خودش بود بهتر بود. متاسفانه فرهنگ ما ایرانیا خیلی غلطه تو این باره که فکر میکنیم مرد باید جذبه داشته باشه و همه ازش حساب ببرن همونطور شوهرتو دوست داشته باش من با شوهرم عین رفیقیم هیچوقت نخواستم بهم زور بگه و حرفشو تحمیل کنه یا من اونو قانع میکنم با حرفام یا اون منو اصلا هم نمیگم که زنونس یا فلان 

و اینکه عااشق آشپزیه بجای من میره اشپزی میکنه تاپیک اولم چند سال پیش گفتم از این اخلاقشم زیاد خوشم ن ...

شوهر منم دوست داره و بعضي مواقع كه وقت كنه انجام ميده

منم كلي حال ميكنم

ديگه زيادي داري سخت ميگيري

اره حتما . مرسی

عزیزم من زنگ زدم و پرسیدم ولی یه مقدار طولانیه . کم کم خلاصه مینویسم برات میفرستم 

فقط من درخواست دوستی دادم قبول کن بفرستم

عزيزم تمام زندگيم براى توست، تمام وجودم مال توست، دوستت دارم بى نهايت و از خداوند براى داشتنت هميشه شكرگزارم.