2777
2789
عنوان

پرستار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 86 پست
نمی ترسی بچه رو تنها بذاری با غریبه؟ کلید نده یه هو از سرکار نیای ببینی خونه خالیه. روی پوشک بچه علا ...

تو خونه دوربین گذاشتم انلاین رو گوشیم تصویرشون رو میبینم 

قبلا چند سال برای یکی از بستگان پرستار بوده شناخت داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه دوربین گذاشتم انلاین رو گوشیم تصویرشون رو میبینم  قبلا چند سال برای یکی از بستگان پرست ...

آخه داداش من پرستار آورد دو سال خونه شون بود سر بچه دومی شیطنت می کرد کوچولوئه رو زده بود پسر بزرگه به مامانش گفت وگرنه خود بچه هیچی نگفته بود همه اش جلوی چشم تون باشه

آخه داداش من پرستار آورد دو سال خونه شون بود سر بچه دومی شیطنت می کرد کوچولوئه رو زده بود پسر بزرگه ...

اخی عزیزم کوچولوها گناه دارن 

دختر من هم خیلی ارومه

دلم نیومد بچه رو بذارم مهد گفتم رسیدگی نمیکنن مریض میشه خوابش بهم میریزه 

پرستار بیارم بهتره

پس هیچی دیگه بچه ات چند سالش عه خونه ات مرتبه بچه من همه کابینت ها رو میریزه بیرون

یه ساله شه 

خدا رو شکر ارومه البته بچه دومم هست در عوض بچه اولم اتیش پاره بود الان کلاس سومه

واقعا کلید ندم ؟ میگم شاید یه درصد مشکلی پیش بیاد که یه وقت لازم شد  خودم هم گفتم ندم

مگه میشه احتیاج پیدا میکنه

بنظرم بزار. تو یه لنگه کفش داخل جا کفشی ولی بهش نگو

واسه واقع اضطراری

بعدم وقتی شناخت داری نترس

بعضیا چه حرفایی میزنن

کلید نده ظهر بیای ببینی خونت خالیه

مهم تر از خونه بچه اس که دستشون میسپاریم

کوچولوتون تا 12 میخابه شبا کی میخوابه؟

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
دخترم صبح تا ظهر کاملا خوابه نهایتا ساعت دوازده بیدار بشه   تو خونه تلویزیون ما کلا خاموشه شای ...

شبا ساعت چندميخوابه ك تا ظهر خوابه؟؟؟

پسر من ١١ماه ونيمه ست،شب ١١بخوابه،صبح ٧ونيم بيداره