2777
2789
عنوان

پرستار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 86 پست
خیلی هم خوبه من برای بچه دوم خیلی فکر کردم  الان خیلی زیاد راضیم

منم خیلی دوست دارم 

فقط به لحاظ خرجش آدم باید سبک سنگین کنه

اتفاقا قبل ازین خانوم یه نفر برای پسرم اومد انقدر خواهرم و مادرشوهرم گفتن سخت بگیر فرار کرد 

مادرشوهرم میکفت ازش سفته بگیرین 

طرف فرار کرددددددددددد فقط دو روز اومد

خدارشکر به دل من ننشسته بود رفت ناراحت نشدم

ولی به این یکی اصلا اون کارو نکردم به بقیه ام ازش نگفتم 

هر چی میگن میگم باشه کار خودمو میکنم

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم  فقط به لحاظ خرجش آدم باید سبک سنگین کنه اتفاقا قبل ازین خانوم یه نفر ب ...

من که خیلی خوشحال و راضی هستم که برای بچه دوم بالاخره با خودم به توافق رسیدم   

فک میکردم خیلی سخته ولی واقعا لذت بخشه البته بچه های من فاصله سنی شون تقریبا زیاده وچون از،بابت بچه اول خیالم راحت بود برای دومی اقدام کردم 

نمیشه بگی مهد خوبه یا پرستار  هر کدوم خوبی و بدی داره  پرستار ازین بابت که مثلا الان پسر ...

اگه آدم شرایطش رو داشته باشه تا سه سالگی پرستار باشه خب خونه بهتره بعدش که بچه بزرگتر شد بره مهد که اجتماعیم بشه

خدایا راضیم به رضای تو
فقط من یه حس ناخوشایندی دارم که یه غریبه تو خونه ام تنها باشه هر چند هم که دوربین هست  تا الان ...

منم اصلا دوست ندارم کسی تو خونه م باشه وقتی نیستم! ولی فکر میکنم دوربین که داری خیلی خوبه دیگه مدام زیر نظرته ولی به نظرم واسه اطاق خواب هم میتونی بهش بگی که دوست ندارید اونم وقتی بفهمه که دوربین هست قطعا نمیره

خدایا راضیم به رضای تو
واقعا کلید ندم ؟ میگم شاید یه درصد مشکلی پیش بیاد که یه وقت لازم شد  خودم هم گفتم ندم

ستاره جان اون تاپیک رو قفل کردی نشد که بگم ، عزیزم به احتمال زیاد دخترت احساس گناه زیادی داره ، شما باهاش خوب برخورد میکنید عزیزم ، محبت هم میکنید ، ولی محبتاتون و رفتار خودتون احتمالا با عذاب وجدان همراهه ، و اینکه شاد نیستید درونا ، تمام این رفتارها ریشه در روحیات خودتون داره

که با این درد اگر در بند درمانند ، در مانند
ستاره جان اون تاپیک رو قفل کردی نشد که بگم ، عزیزم به احتمال زیاد دخترت احساس گناه زیادی داره ، شما ...

عذاب وجدان در مورد چه چیزی دارم، 

چرا فک میکنید درونا شاد نیستم ؟

عذاب وجدان در مورد چه چیزی دارم،  چرا فک میکنید درونا شاد نیستم ؟

عزیزم به خاطر رفتار دخترت و البته تاپیکای قبلتون  من فکر میکنم شما درونا شاد نیستید ،و عذاب عذاب وجدان به خاطر اینکه فکر میکنید  شاید وقت کافی براشون نمیزارید ، یا شاید چیز دیگه ای باشه ، ببینید اینا رو میگم چون من خودم مهرطلبم ، عزیزم مهرطلبی به خاطر داشتن احساس گناه و ترس شدید از دست دادن و در نهایت کمی عزت نفس که همه ی اینا ثمره ی یه مادر به احتمال زیاد کمال گرا و یا شاید ناشاده ،

که با این درد اگر در بند درمانند ، در مانند
عزیزم به خاطر رفتار دخترت و البته تاپیکای قبلتون  من فکر میکنم شما درونا شاد نیستید ،و عذاب عذا ...

نه اینطور نیست 

خیلی وقتها با هم اهنگ میزاریم میرقصیم 

و بازی هایی با دخترم میکنه که خیلی بچگونه اس  

عزیزم بنظرم تو این روزه زمونه نمیشه به هرکس اعتماد کرد من خودم از یه شرکت پرستاری پرستار کودک گرفتم کار پرستاره خیلی خوب بود شماره کارشناس مو میزارم خواستی بهش زنگ بزن تا برات پرستار خوب بفرسته

09102169484

02188864523