2777
2789
عنوان

نوزاد دو ماهه ام پنبه خورده چیکار کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 30 پست
چ خجسته ای تو 😁😁😁😁😁 شیر دادنی میخوابی درکت میکنم ولی نگران نباش اصلا

اره عزیزم شبا خوابیده بهش شیر میدم 🙈🙈 انشاالله که به گفته شما مشکلی پیش نمیاد، دعا کنید

نگران نیاش گلم.دخترمن ۱۵روزه بود نمیدونم از کجا دهنش یه موی بلندرفته بود.خواستم دربیارم همون لحظه زنگ دروزدن سریع چند ثانیه نشد اومد دیدم قورت داده.فردا ش از مدفوعش قشنگ بهمون بلندی دفع شد.ولی بازم اگر امکان تماس داری فردا از پزشکش تبفنی بپرس.اگرم امکانشو نداری بیا پیوی من شماره یه پزشکی رو بهت بدم تا ازش بپرسی

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا ابجیم پنج ماهش بود پتو رو خودش کشیده مامانم بزور صدای نفس زدناش شنیده و پتورو کشیده دعواش کردم که گوشه پتورو به تشک بچه بدوزه تا بالاتر نیاد و خیلی چیزای دیگه کلاتو نگه داری بچه ریز بین باشید خیلی خطر ناکه جونش الان دستتون امانته شیر بیشتر بش بده از خواب بیدار ش کن مجبورش کن بیشتر بخوره حتی اگه گریه کنه اشکال نداره بش بده بخوره 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
شماره ای از بیمارستانی چیزی تو ایران هست زنگ بزنی بپرسی اگر خطرناک هست سریع ببری بیمارستان. من ایران ...

نمیدونم فدات شم، نه بعید میدونم، دوباره استرس گرفتم، اونجایی که شما هستید نمیتونید از جایی بپرسید؟ 😢

انشاالله این دفعه به خیر بگذره قول میدم دیگه از این کارا نکنم 😭😢 یعنی دخترتون الان خورده دستمالو؟ ...

من راستش ساکن کانادا هستم اینجا گذاشتن بچه در کار سیت اجباری هست می خواستیم بریم مرکز واکسن گذاشتم بچه رو تو ماشین و چون خیلی تف می کنه یه دستمال پشت جایگاه سرش گذاشتم نمی دونم تو حرکت چه طور افتاده اینم خورده رسیدم مرکز واکسن دستمال کلا یک سومش رفته بود و کف کارسیت و ماشین هیچی نبود دخترم عاشق اینه همه چیز رو تو دهنش کنه. 

دیگه چاره نبود هر چی بود شد واکسن فلج هم خوردنی بود که بهش دادن. می دونم خوردن کاغذ خطرناک هست ولی دستمال رو نمی دونم. خلاصه واکسن زدیم الان هم تب بعد از واکسن داره.

تجربه شد دیگه تو کارسیت دستمال نگذارم. اینجا یه شماره هست زنگ می زنی مورد بچه رو می گی اون ور اگر جدی باشه بهت می گن ببر بیمارستان. راستش از وقتی برگشتم خونه اون قدر درگیر بودم یادم رفت زنگ برنم

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

[QUOTE=73729733]نمیدونم فدات شم، نه بعید میدونم، دوباره استرس گرفتم، اونجایی که شما هستید نمیتونید از جایی بپرسید؟ عزیزم زنگ بزن صد و پانزده اپراتورش قشنگ راهنمایی میکنه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
نمیدونم فدات شم، نه بعید میدونم، دوباره استرس گرفتم، اونجایی که شما هستید نمیتونید از جایی بپرسید؟  ...

یه سرچ بکن تو اینترنت من ویدم تو نی نی سایت گفتن همچینن چیزی تو ایران هست. نمی دونم شماره بهداشت هست اورژانسی هست چی هست.

پست بالا گفتم به خدا خودم درگیر واکسن و تب بچه خودم بودم مورد وستمال خوردن دختر خودم نتونستم زنگ بزنم الان هم نا آروم هست تو بغلم خوابیده‌. بعد هم اینجا که زنگ می زنی اسم بچه و شماره بیمه بچه رو می پرسن کی به دنیا اومده چه علائم دیگه ای داره خلاصه کلی سوال می کنن ببخشید عزیزم کاش می تونستم

یه سرچ بکن تو اینترنت من ویدم تو نی نی سایت گفتن همچینن چیزی تو ایران هست. نمی دونم شماره بهداشت هست ...

میفهمم عزیزم، انشاالله که نی نی شما هم زودتر خوب بشه و مشکلی نباشه، ممنونم از راهنماییتون 😘

میفهمم عزیزم، انشاالله که نی نی شما هم زودتر خوب بشه و مشکلی نباشه، ممنونم از راهنماییتون 😘

این ۱۱۵ که دوستمون گفت زنگ بزن. ایشالله که چیزی نیست. حالا فردا می بینی پنبه افتاده زیر تخت اصلا بچه نخورده😃

فقط زنگ زدی بماهم اطلاع بده.نگران شدیم

عزیزم ۱۱۵ زنگ زدم گفت شکمش کار کرده گفتم نه هنوز کلا دیر شکمش کار میکنه بعد گفت اگه کم خورده اشکال نداره و دفع میشه