2777
2789

سلام من یکسال و نیمه که عقد کردم همسرم سربازه تا سربازیش تموم شه باید صبر کنیم مرداد ماه عروسیمه

انقدر هر ماه تو استرس پریودی و بارداری بودم واقعا خسته شدم موهام سفید شده همش

پریود من نامنظمه و هر ماه و هر ماه توهم بارداری دارم

تا الانشو تحمل کردم میخوام این ۸،۹ ماهی که باقی مونده یه راه محکم برای جلوگیری داشته باشم ک دیگه استرسشو نداشته باشم

قرص نمیتونم بخورم، شنیدم آمپول هایی هست خیلی موثر هست و هر سه ماه باید بزنی.

خوبن؟ من میتونم استفاده کنم؟ باید دکتر بنویسه؟ اسمش چیه؟کسی استفاده کرده راضی باشه؟

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
من شنیدم زیاد خوب نیست مونده به کی بیوفته خیلیا زدن بعد یهو بعدش حسابی تپل شدن

روش مطمئنی هست؟ شرایط خاصی نداره؟ فدای سرم ک چاق بشم از این ترس و استرس که بهتره پیر شدم بخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هورمونا رو بهم میریزه..از کاندوم استفاده کنید

استفاده میکنیم ولی از اونم مطمئن نیستم. یبارم که پاره شد رفتم اون دنیا رو دیدم و برگشتم

استفاده نکن . یه بنده خدایی استفاده کرد الان چندییین ساله مشکل داره . تا آمپول نزنه پریود نمیشه دیگه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

حتی یبار وقتی تازه عقد کرده بودم و هنوز باکره بودم پریودم افتاد عقب خیلی شوخی شوخی بی بی چک گذاشتم و یه خط کمرنگ ی خط پر زنگ شد

دنیا رو سرم خراب شد دوییدم آزمایشگاه سر کوچمون نشون دادم گفت خانم ربطی نداره که یکیش کمرنگه به هر حال دو خط داره و بارداری

چقدرررررر گریه کردم و نابود شدم و حتی دکتر چند جا رفتم برای سقط آخر مشخص شد بی بی چک اشتباه نشون داده باردار نبودم

بعد از اوت ترس تو جونم مونده هر ماه کلی پول بی بی چک و آزمایش خون میدم چ رابطه داشته باشم چ نه

هم از کاندوم استفاده کنید هم واسه محکم کاری جلوگیری طبیعی آخرش داشته باشید..حواستون باشه هیچی نمیشه

انشاءالله خدا کنه 

حتی یبار وقتی تازه عقد کرده بودم و هنوز باکره بودم پریودم افتاد عقب خیلی شوخی شوخی بی بی چک گذاشتم و ...

عزیزم یکمم وسواس فکری پیدا کردی نسبت به این موضوع😊ما از عقد تا الان که سه سال میگذره جلوگیری طبیعی داشته خوشبختانه مشکلی پیش نیومده