2777
2789
عنوان

ببینید خواهرشوهرچی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست
دیگه اصلاااا نرو تو گروه خانوادگیشون...والا حوصله داری...اونموقعم من یه عکس میفرستادیم ازپسرم جاریمم ...

واقعا اوضاعیه منم اهل زیاد حرف زدن نیستم سعی میکنم مطلبی فیلمی عکسی ک جالب و قشنگه بفرستم ک دیگه درس شد نفرستم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
واقعا اوضاعیه منم اهل زیاد حرف زدن نیستم سعی میکنم مطلبی فیلمی عکسی ک جالب و قشنگه بفرستم ک دیگه درس ...

الان نزدیکه دوساله توگروهشون نیستم اینقد خوشحالم...چون اون دوتا جاریمو دیدم همش دق میخورن یا بحث شون میشه...البته جاری بزرگمم تازگیا لفت داده میگفت یکی از خواهرشوهرام خیلی تیکه ومتلک بش میزده😏😑. پس خدارا شاکر باش که بهونه ی خوبی دستت افتاده که راحت بشی😁. زمان که بگذره میفهمی چقدرررر کار درستی کردی اومدی بیرون.حوصله داری هی لوسی بازیایِ خواهرشوهرت وشوهرشو لایک کنی😍.اونم جوابتو نده😒😏

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نزدیکه دوساله توگروهشون نیستم اینقد خوشحالم...چون اون دوتا جاریمو دیدم همش دق میخورن یا بحث شون ...

تا جونم بیاد بالا من دلم میخواد همه خوشبخت باشن تا خودمم  خوشبخت باشم اعتقادم اینه هرچی برا دیگران بخوام برا خودمم میشه

تا جونم بیاد بالا من دلم میخواد همه خوشبخت باشن تا خودمم  خوشبخت باشم اعتقادم اینه هرچی برا دیگ ...

عزیزم خدانکنه😞. این بخاطر دلِ پاکته😘 بخدا پستت رو خوندم متوجه شدم خیلی خانوم و مهربونی🌹. اعتقادتم درسته...ولی کار درست وعقلانی بیرون اومدن از اون گروه..الانم نه چن وقت دیگه...

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
عزیزم خدانکنه😞. این بخاطر دلِ پاکته😘 بخدا پستت رو خوندم متوجه شدم خیلی خانوم و مهربونی🌹. اعتقادتم ...

مرسی عزیزم فدات چشم حتما