2777
2789
عنوان

ببینید خواهرشوهرچی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست
به دل نکیر. اشکال نداره. کسی که باباش فوت شده خیلی روحیش شکننده میسه. شاید واقعا منظوری نداشته. منم ...

خدارحمت کنه پدرتو عزیزم روحش شاد باشه درسته سخته حرف من اینه ک بقران من از عمد یا برا دق دادن نفرستادم 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو که منظوری نداشتی ولی خوب اونم ناراحت شده عب نداره. مثلن من یه گروه با دوستام دارم یکیشون شوهرش فوت شده هرچی میخام بفرسم اول میسنجم ربطی به شوهر یا عشق و عاشقی نباشه

BabyFetus Ticker
خدارحمت کنه پدرتو عزیزم روحش شاد باشه درسته سخته حرف من اینه ک بقران من از عمد یا برا دق دادن نفرستا ...

میدونم گلم از عمد نفرستادی. من خودم دقیق روز اول ماه رمضان هرسال کارم اینه از وقتی پدر وبرادرم فوت کردن یه متن برای هردوشون مینویسم به کل فامیل میدم که فاتحه بخونن. میگم شایداون لحظه یهو ترکیده. خودشم بعد حتما فهمیده کار بدی کرده

حرف من اینه ک دلم نمیخواست دل کسیو بشکونم بخدا من فقط دیدم قشنگه فرستادم و تقدیم کردم ب همه پدرا وای خیلی دلم گرفت

میدونم گلم از عمد نفرستادی. من خودم دقیق روز اول ماه رمضان هرسال کارم اینه از وقتی پدر وبرادرم فوت ک ...

اره وای خدامنو ببخشه کاش نفرستاده بودم سریع حذفش کردم ک دیگه هی نبینن

خدارحمت کنه پدرتو عزیزم روحش شاد باشه درسته سخته حرف من اینه ک بقران من از عمد یا برا دق دادن نفرستا ...

الان لفت نده بذاررر زمان بگذره مثلا یه ماه دیگه لفت بده. گروه خانوادگی شوهر واقعا دردسرهـ.ـحرف زیاد درمیارن ازش...من یه ناراحتی سرهمین گروه ها پیش اومد بعد یه مدت لفت دادم.گفتم وقتمو زیاد میگرفته..

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

احساس میکنم یه جوری مثلا تو گروه هی با شوهرش هقربون صدقه هم میرن بقیه مسخرشون میکنن یا تیکه میندازن با اونا خوبتره مثلا من همش میگم عشقتون پایدار خوشبخت باشید ولی با این حال با من سرجنگ داره یا محل نمیده ب پیامم ک تازه خوبشو خواستم

الان لفت نده بذاررر زمان بگذره مثلا یه ماه دیگه لفت بده. گروه خانوادگی شوهر واقعا دردسرهـ.ـحرف زیاد ...

اره دقیقا میزارم یه چند روز دیگه ب یه بهانه میام بیرون ک توش حرفم درنیاد

اره دقیقا میزارم یه چند روز دیگه ب یه بهانه میام بیرون ک توش حرفم درنیاد

دیگه اصلاااا نرو تو گروه خانوادگیشون...والا حوصله داری...اونموقعم من یه عکس میفرستادیم ازپسرم جاریمم عکس بچه هاشو پشت بندش میفرستاد😑.حالا کی جرأت داشت کمتر قربون صدقه بچهای اون بره.یا نقاشی بچه هاونوه هاشونو میذاشتن دیگه باید صدتا افرین👌به به چهچه😒😏میکردی. الان گروه خانوادگی خودمون میزنیم تو سرو کله ی هم کسیم آخ نمیگه😂😉

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘