2777
2789
عنوان

ببینید خواهرشوهرچی گفت

465 بازدید | 36 پست

بجان عزیزام اگر من منظوری داشتم ما یه گروه خانوادگی داریم ک شامل خوانواده شوهر همه هستن من تو گروه دیگه ای ک با دوستام هستم یه فیلم درمورد پدر امد خیلی خشکل بود فرستادم برا گروه خانوادگی ک زیرش نوشته بود تقدیم ب همه پدرا.بعد پدرشوهرم چندساله فوت کردن بعد خواهرشورم نوشته تو گروه این چیه فرستادی لازم بود بفرستی میخوای مارو دق بدی ک بابا نداریم وایمن شوک شدم البته بگم ک فقط شوهرم از این گروه لفت داد چون حالو حوصله اینجور گروه ها رو نداره همه بودن بقیه هیچ عکس العملینشون ندادن فقط این پرید بمن با پیامش.منم گفتم عزیز خدا پدرتو بیامرزه روحش شاد والله بخدا من منظوری نداشتم دیدم قشنگه فرستادم ولی قلبا خیلی ناراحت شدم ک اینجور حرف زد هیچی نگفتم ولی فکر کنمبقیه تو پی وی بهش دعوا کردن چون دیگه هیچی نگفت

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی کار من زشت بوده اخه تو همه گروه ها اینجور فیلما در مورد پدر و مادر میفرستن ممکن هست نصف گروه هم یا پدر یا مادرشونو نداشته باشن ینی باید ناراحت بشن فکر کنن طرف خواسته دقشون بده

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

به دل نکیر. اشکال نداره. کسی که باباش فوت شده خیلی روحیش شکننده میسه. شاید واقعا منظوری نداشته. منم ۴ساله پدرم فوت شده. ایم پدر که میاد با حتی یه دختر همسن خودم میبینم که با باباش تو خیابون راه میره بغضم میگیره