2777
2789

من تو دوسال ۲۰۰میلیون پسنداز خالص کردم تو این دوسال پدرم درومد.تمااااااام وقتمو گذاشتم برا کار‌.اونا همیشه منو بدبختو حقیر میدیدن اما حالا مطمعنم فقط برا موفقیتم باهام خوب شدن.پطور تا دوسال پیش بو میدادم پیف بودم نجس بودم حالا خوب شدم.البته نمیگم ۲۰۰تومن خیلی زیاده اما بلاخره برا یک زنه بی پناه خوب چیزیه

خدایاشکرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دوسال ۲۰۰میلیون پسنداز خالص کردم تو این دوسال پدرم درومد.تمااااااام وقتمو گذاشتم برا کار‌.اونا ...

درسته پول میتونه آدم ها رو عوض کنه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
اما اونا از پسندازم خبر ندارن ففط دورادور شنیدن من خیلی کارم گرفته خودمم اصلا لو ندادمو نمیدم تا تو ...

خوب می کنی چون اون وقت توقع دارن بهشون قرض بدی

خوب می کنی چون اون وقت توقع دارن بهشون قرض بدی

نه بابا خودشون پولشون از پارو بالا میره .منتها میگم تو اوم بیپولی یک قرون به منو شوهرم کمک نکردن به اون برادر شوهرم همش پول میدادن جاریم همیشه لباسایه مختلف میخرید و من فقط حسرت اونو میخوردم چون پول نداشتیم چه روزایه سختی داشتیم منو شوهرم یادش میفتم گریم میگیره.حالا منه نجس شدم پاک مطهر براشون.برن بمیرن.

خدایاشکرت.
نه بابا خودشون پولشون از پارو بالا میره .منتها میگم تو اوم بیپولی یک قرون به منو شوهرم کمک نکردن به ...

خخخخ خوب پس چون پول دارن جاریات خودشونو تیکه تیکه می کنن واسشون و تو احتیاجی بهشون نداری 

چقدر سختی کشیدی 😥 همونه دلت نرم نمیشه 

خخخخ خوب پس چون پول دارن جاریات خودشونو تیکه تیکه می کنن واسشون و تو احتیاجی بهشون نداری  چقدر ...

اره بخدا .دوستم که از ریز ریزه زندگیه من خبر داره میگه چقدررررر سختی کشیدی خدا دیده این زجراتو😔

خدایاشکرت.