2777
2789
عنوان

همه بیاین لطفااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 28 پست

وااااييييييييي😍😍😍😍😍 خداي من😍😍 ديدي بالاخره دختره

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
وااااييييييييي😍😍😍😍😍 خداي من😍😍 ديدي بالاخره دختره

خودممم هنوز باورم نشده هنوز تو شوکممم😭😭😭😭😭

مرسیدمهربونم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم‌میشه عکس سونو تون‌ واسم بفرستی تا با ماله خودم مقایسه کنم  اخه واسه من جنسیت نگفت دکتر سون ...

گلم خیلی سعی کردم بفرستم حتی میخواستم تو متن تاپیکم بزارم ولی خب لود نمیشه😞😞😞

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مرسی عزیزم  سرش تو عکس سونو راست بود یا چپ؟ اخه یکی بهم کفته سرش سمت راست عکس باشه دختره

مال نی نی من چپه

اصلا ربطی به سمت راست یا چپ بودنش نداره

مرسی عزیزممممممممممم از وقتی فهمیدم دختره دارم از ذوق گریه میکنم شوهرم که کلا انگار دنیا رو بهش ...

واااای عزیززززززم  الهی شکررررر😍😍😍😍😍ای جااان قربونش برم ...منم امروز میررررم استرس نداشتی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
واااای عزیززززززم  الهی شکررررر😍😍😍😍😍ای جااان قربونش برم ...منم امروز میررررم استرس نداشتی

سلام عزیزم

مرسی گلمم

چرا استرس داشتم ولی خب وقتی که دکتر گفت همچی خوبه خیالم خیلی راحت شد

آخییییییی😍😍😍 بسلامتی ایشاالله با خبرای خوب برگردی بهم خبر بدی حتما 

یادت نره جنسیتشو از دکتر بپرس

سلام عزیزم مرسی گلمم چرا استرس داشتم ولی خب وقتی که دکتر گفت همچی خوبه خیالم خیلی راحت شد ...

چشم‌حتما خیلی خوشحال شدم عزیزمممم اوخییییی ...راستی قبلش چیز شیرین خوردی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اره بهم گفتن یا شکلات بخور یا آب قند

ممنونم😘