من دیگه خسته شدم اخه چقدر از ما پول میخوان تا بفهمن ما پول جمع کردیم یا وام گرفتیم همون موقع پول میخوان الان باشهوهرم دعوام شد برای هزارمین بار سر این موضوع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدرشوهر من دو ساله میخواد کمک به ما بکنه هنوز یه ریالم نداده بعد اون شب برگشته میگه از این پول که میخوام به شما بدم یه چیزی بر می دارم واسه خودم مغازه میزنم😁😁😁😁😁😁😁
کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
عزیزم این مشکلو منم دارم. پدرشوهرم فوت شده.مادرشوهرم حقوق میگیره نه ی قسط وام ازدواج شوهرمو دادن نه پول طلا و هیچی. هر بارم که میریم یخچالو خالی میکنه شوهر من پر کنه دوروز هستیم برمیگردیم ب اندازه ی ماه ب شوهرم لیست خرید میده.انقدر حرصم میگیره.تازه ارث شوهرمم ندادن. باز شوهرم طرفشونو میگیره.حالبه که خودمونم وضع خوبی نداریم با این اجاره خونه ها و حقوقای پایین وتورم.خیلی حالم بد میشه ازین پست طبعیشون
ماهم همینجوریم عزیزم نمیگه اینا جوان هستند پشتوانه ای ندارن زنش یه ساله یه دست لباس نخریدا ن ماشین ن فلان مدیریت نمیکنه خرجشو حقوقشو میگیره از چیپسو پفک و تخمشم نمیگذره عین بچه حالا پلو و خورش میخواد به نصف ماه میرسه زنگ میزنه صد تومن داری پول کتاب بچه هارو بدم پنجاه تومن داری پول بزقو بدم دویست داری اجاره خونمو بدم من هیچ وقت یه کلامم حرف نزدمونمیزنم کاریم ندارم به هیچی ولی همیشه یه شوهرم میگم یجور خرج کن و زندگی کن که چند سال دیگه مزاحم بچت نشی محتاج بچت نشی درست زندگی کن تفو لعنت نباشه پیریمون
دیشب به شوخی سربازی منچ یه مشت به بازوی شوهرم زدم...میگه اگه میمردم ۵۰۰ میلیون از بابات اینا دیه میگرفتن خانوادم...میگم تو که مردی اون ۵۰۰ میلیونو نمیتونی خرجکنی که...خواهرت و دامادتون بادلخوشی تمام خرج میکنن.میگه چرا خواهرم...😐گفتم چون هرچی هس زدن بنامش و هرچی میاد ازبیرون نصفش ماله اونه.شما پسرا هم غلام حلقه بگوش.دیگه سکوت کرد رفت خوابید😑