2777
2789
عنوان

پایان زندگی تلخ من...

| مشاهده متن کامل بحث + 5348 بازدید | 75 پست
نفقه بچه رو هم باید بده . دیروز به قاضی می گفت من میریزم به حساب دخترم . قاضی هم خوب جوابش رو داد به ...

دم قاضی گرررررررم 

چ عجب یه قاضی درست حسابی دیدیم که پشت زن میکیره 

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
منم گفتن ناپدری بیشتر از تو براش پدری خواهد کرد . تو اگه پدرش بودی 2 ماه ما رو به امان خدا نمی ذاشتی ...

دقیقا. الان شوهر من 4ماهه منو پسرشو ول کرده.. نه زنگی نه پیامی نه حالی هیچیییی.. واقعا موندم خودشو با چی سرگرم کرده که پسر 1.5 سالشو قیدش رو زده. من 24 ساعته به فکرشم.. و اینکه چی شد که اینطور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تنها راه ارتباطی با بچه ام هستش . اگه کارش داشته باشه بهش زنگ میزنه

سعی کن زیاد ارتباط نداشته باشه 

میدونم شاید حرفم درست نباشه ولی ادمی ک ب فکر هرزبازی هاش هست و جایی که باید ب فکر بچه اش و زنش باشه ک یه محیط خوب فراهم کنه و با ارامش بزرگش کنه فطعا پدر خوبی هم نیست 

مراقب باش گوش بچشش پر نکنه و چیزای بد ازت نگه 

یعنی رابطشون تحت کنترل خودت باشه

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
منم گفتن ناپدری بیشتر از تو براش پدری خواهد کرد . تو اگه پدرش بودی 2 ماه ما رو به امان خدا نمی ذاشتی ...

افرررین خیلی خوب حرف زدی 

دقیقاااا سوزوندیش

سعی کن زیاد ارتباط نداشته باشه  میدونم شاید حرفم درست نباشه ولی ادمی ک ب فکر هرزبازی هاش هست و ...

از دخترم سوال کرده مامان برات غذا درست میکنه . برات میوه می خره . 

فکرش رو بکنین انگار ما من دارم بچه ام رو از گشنگی می کشم

از دخترم سوال کرده مامان برات غذا درست میکنه . برات میوه می خره .  فکرش رو بکنین انگار ما من د ...

ب دخترت یاد بده اینجور مواقع تند برخورد کنه تا دیگه فضولی نکنن اه بدم میاد از اینجور ادماااا

استاتر همه ی تاپیکاتو خوندم واقعا متاسفم خدا خودش بهت صبر بده

فقط من از همون اول که شروع کردم بخونم دیدم نوشتی خودت خونه داری

خب تو که خونه داری چرا اجاره میشستین پس؟!

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

عزیزم کنده شدن از یه زندگی خیلی سخته.عادت کردی، انس گرفتی ولی آدمیزاد قوی آفریده شده.ایشالا دوران سختی شما هم تموم میشه

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خویش گذارد.(امام علی علیه السلام)
استاتر همه ی تاپیکاتو خوندم واقعا متاسفم خدا خودش بهت صبر بده فقط من از همون اول که شروع کردم بخونم ...

اول خونه خودمون یه 2 سالی زندگی می کردیم بعد که مسخره بازیاش شروع شد و خیانتاش رو فهمیدم گفت ما از اینجا بریم خوب می شم . چون اونجا با همکارام تو یه ساختمان بودیم . ولی با این که رفتیم بازم به کاراش ادامه داد و خوب نشد

اول خونه خودمون یه 2 سالی زندگی می کردیم بعد که مسخره بازیاش شروع شد و خیانتاش رو فهمیدم گفت ما از ا ...

بنظر من خیلی راحت برای زندگی از دست رفته ات سوگواری کن،عزاداری کن،گریه کن.12سال زندگیه.کم زمانی نیست.کم کم آروم میشی.تو فکر بدبختی شوهرت هم نباش.این آقا همین که داره خلاف فطرت وعقل وعرف رفتارمیکنه، خودش درعذاب و اضطرابه ونشونش بد دهنی و.... هست.قران میگه جهنم تو همین دنیا کافران رو احاطه کرده.اگه ذره ای وجدان برای خودش باقی گذاشته باشه، یه مدت دیگه به پوچ بودن کارهاش پی میبره وپشیمون میشه.

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خویش گذارد.(امام علی علیه السلام)
آره یه دختر 11 ساله دارم که به ازای مهریه برداشتم . کارمندم و خونه دارم . و با دخترم اومدیم خونه خود ...

خدا رو شکر مستقلی ولی این دنیا دار مکافاته باید منتظر تیر غیب خدا هم باشه من دو تا مرد میشناختم که زناشون رو خیلی اذیت میکردن هر دو زناشون هم مریض بودن و احتمال مرکشون هم زیاد بود ولی اون دو تا مرد زودتر و با مرگ بدی هم مردن 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...