2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم آشتی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 47 پست

من دیشب سر یه موضوعی  یکم با شوهرم سرسنگین بودم دیدم دست پیش گرفته بدتر از من بعد من رفتم ماشین اصلاحمو اوردم جلو تلوزیون شروع کردم به اصلاح پاهام بعد وسط دیدم اومده موس موس میکنه گفت بده من برات انجام بدم اول گفتم نه ولی دادم بهش خوشش اومد از اینکار اولین بار بود بعدشم کار به جای باریک کشید اما آشتی کردیم

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
خخخخخ...من این کاروکردم جواب داد اول سرسفره کم غذاخوردم بعدکه رفتیم بخوابیم خودمازدم به قلب درد چون ...

در مورد آشتی با شوهر همه کار جایزه آفرین اینا همش هنره خخخخخ

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من همیشه میره تو حال میخوابه بهش میگم چرا رو تخت نمیخابی میگه تو حال راحتم وقتی هم من میرم پیشش بخوابم میگه توروخدا بزا من تو حال راحت و تنها بخوابم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
اخه چرا راحت دعوا میکنین عزیزم😔😔😔احترام ها برداشته میشه

بی احترامی نمیکنیماصلا اصلا بهم فقط سکوت این منو بیشتر عذاب میده

خوب مشکل داری ناراحتی حرف بزن

زبون که داری اخهههههه

اصلاااا خودتون رو ب موش مردگی نزنید تا کسی بیاد طرفتون

اینکار فقط یکی دوبار جواب میده و بعدا چیپ میشه

ماشالا همه عاقل و بالغ هستن ک ازدواج میکنن

پس آقا باید بفهمه و بدونه ی وقتایی خانم بی حوصله است یا عصبیه یا....

برای سلامتی پسر ۸ ساله ام که براش تشخیص لوسمی دادن یک صلوات بفرستید.اگر مایل هستید😔
بی احترامی نمیکنیماصلا اصلا بهم فقط سکوت این منو بیشتر عذاب میده خوب مشکل داری ناراحتی حرف بزن زبو ...

بهتر از بی احترامیه سکوت گلم

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه