2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم آشتی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینجاست وقتی قهر میکنه خیلی طول میکشه که به خودش بیاد. خیلی مغروره بعد به من میگه مغرور

وای اینجور مردا خیلی سخته باهاشون ارتباط برقرار کردن...باید وقتی که خوبید باهم اینو حل کنید که قهر کردن معنایی نداره هر مشکلی با گفتگو قابل حله

خدایا راضیم به رضای تو

اول یک التیماتوم سنگین بده که تحت هیییچ شرایطی جای خوابشو جدا نکنه

چیزی بگو که بهش بر بخوره و دیگه نکنه این کار روآشتی هم که کاری نداره یه غذای خوب درست کن از راه رسید برو جلو تحویلش بگیر و یه دلخوری ساده رو کش نده

بعدا هم براش توضیح بده که در شرایط خاص یه کم حواسش باشه زیاده روی در شوخی نکنه

و خدا برای من کافیست.....
مشکل اینجاست وقتی قهر میکنه خیلی طول میکشه که به خودش بیاد. خیلی مغروره بعد به من میگه مغرور

اره دقیقا خودشون غرور دارن ونازن اند بعد به مامیگن مغروروخودشیفته

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
نه بهم برنخورد که اصلا هیچ وقت بهم بر نمیخوره من چون نسم گرفت و اون فکر کرد دارم الکی میگم و من احسا ...

اخه چرا راحت دعوا میکنین عزیزم😔😔😔احترام ها برداشته میشه

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

اگه میتونی فیلم بازی کن موقع غذا یکم با غذات بازی کن نخور بعد موقع جمع کردن جلو چشش یهو اروم خودتو بزن به افتادن یعنی فشارم افتاده بزار غرورشو بزاره کنار نگرانت بشه میاد بغلت میکنه 

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
مثلا چی بگم بهش؟

من یا بار شوهرم خواست بره توی هال پتومو برداشتم رفتم یه لگدم بهش زدم گفتم جمع کن لنگ تو اعصاب ندارما. همونجا گرفتم خوابیدم

جدی گفتما!

روز بعدم بهش گفتم از اخلاق بچه ننه و قهر قهرو متنفرم.حرف هست مشکل هست روتو بکن اونور بخواب تا بعدا حلش کنیم.من به یه مرد بزرگسال شوهر کردم نه یه بچه دوساله ...زندگی جمع کردن بلد نیستی بگو تا از الان بدونم

و خدا برای من کافیست.....
اگه میتونی فیلم بازی کن موقع غذا یکم با غذات بازی کن نخور بعد موقع جمع کردن جلو چشش یهو اروم خودتو ب ...

خخخخخ...من این کاروکردم جواب داد اول سرسفره کم غذاخوردم بعدکه رفتیم بخوابیم خودمازدم به قلب درد چون قبلن یباردردمیکردسریع باورکرداومدبغلم کرد

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤