2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم آشتی کنم؟

717 بازدید | 47 پست

سلام

خوبید؟

من و شوهرم دیروز سر اینکه من پری بودم و اون داشت با من شوخی می کرد و هی منو اذیت می کرد دعوامون شد.یه دفعه با من شوخی کرد که ناخودآگاه نفسم گرفت بهش گفتم نمی تونم نفس بکشم فکر کرد شوخی می کنم منم یه دفعه زدم زیر گریه اون گفت غلط کردم ولی پاشد رفت.انگار بهش برخورده نمیدونم چی ولی دیشب وقتی بیدار شدم دیدم رفته تو حال خوابیده، رفتم پیشش ولی بعدش پشیمون شدم برگشتم جای خودم، از دیشب هم اصلا با من حرف نزد اینکه جای خوابشو عوض کرده بار دومشه.کلا وقتی بحث میشه یه جوری دعوا برمی گرده که همیشه من مقصرم، وقتیم قهر میکنه تا چند روز سر سنگینه.به نظر شما من چیکار کنم؟

چجوری باهاش برخورد کنم؟ چجوری آشتی کنم؟

صبر کن خودش بیاد جلو براش عادت میشه تو بری طرفش

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شوخی کرد به تو برخورد تو گریه کردی به اون برخورد؟چه زود برمیخوره بهتون .جاخالی داده بودین الان اشتی بودین😑😑

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

پریود بودی باید درکت میکرد 

چطور همه نیاز های مردا باید درک شه اونا اذیت میشن زنا وقتی پریودن حساسن!؟😀

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

تو لحظات خوب و خوش تون 

باهم صحبت کنید

ک هیچ کس  حق قهر کردن و جای خواب عوض کردن  نداره !!!تحت هیچ شرایطی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اون شوخی کرد به تو برخورد تو گریه کردی به اون برخورد؟چه زود برمیخوره بهتون .جاخالی داده بودین الان ا ...

نه بهم برنخورد که اصلا هیچ وقت بهم بر نمیخوره من چون نسم گرفت و اون فکر کرد دارم الکی میگم و من احساس خفگی کردم گریه کردم ناخودآگاه

باهاش خیلی دوستانه صحبت کن بگو سوء تفاهم شده بود بهتره فراموش کنی و بعدم قهر کردن نباید منجر به جدا ...

مشکل اینجاست وقتی قهر میکنه خیلی طول میکشه که به خودش بیاد.

خیلی مغروره بعد به من میگه مغرور