2777
2789
عنوان

مناسب ترین فولیکول برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 23117 بازدید | 66 پست
ضخامت رحمت چند میشه ؟

ماه قبل 8 بود که گفت عالیه ولی عفونت شدید گرفتم قارچی و باکتریائی حتی نمیتونستم ب شینم اینقدر سوزش داشتم که نزاشت اقدام کنم حالا این ماه نمیدونم چرا شده 14

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

درکت میکنم عزیزم تو ک دیگه از من بدتر منم وسایلاش آماده بود ششوهرم راه دور بود تنها مونس شده بود خیلی زجر کشیدم با رفتنش قیافش ک دلم میخاد زار بزنم وقتی یاد میاد خدا بهمون صبر بده عزیزم فقط همین ایشالا دوباره دل من و شما هر کی این درد داره شاد بشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه قبل 8 بود که گفت عالیه ولی عفونت شدید گرفتم قارچی و باکتریائی حتی نمیتونستم ب شینم اینقدر سوزش د ...

بخاطر همون عفونت هست منم به سری شده بود ۱۰ دکار گفت عفونت داری

درکت میکنم عزیزم تو ک دیگه از من بدتر منم وسایلاش آماده بود ششوهرم راه دور بود تنها مونس شده ب ...

ایشالا عزیزممم خیلی زود مامان میشی و گل پسرت بر میگرده تو دل مامانش. عزیزم ولی تنبلی تخمدان با داروکنترل میشه و حامله میشی وقتی تخمک خوب داری با دارو پس چرا نمیشه؟

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
ایشالا عزیزممم خیلی زود مامان میشی و گل پسرت بر میگرده تو دل مامانش. عزیزم ولی تنبلی تخمدان با داروک ...

نمیدونم عزیزم فولی ۲۱ داشتم ۱۸ داشتم دکتر گفت عالیه شوهرمم سالمه ولی نشد شاید بخاطر استرس زیادم بود الان این ماه ۱۶ روز عقب انداختم ازمایش منفی پری هم نمیاد دیگه خسته شدم از دکتر سونو و قرص و امپول 

نمیدونم عزیزم فولی ۲۱ داشتم ۱۸ داشتم دکتر گفت عالیه شوهرمم سالمه ولی نشد شاید بخاطر استرس زیادم بود ...

ببین عزیزم شک نکن بخاطر استرسه وقتی مشکلی نیست دلیلش این استرس و روحیه ی خرابمونه. ولی مطمئن باش آخرش دوباره مامان میشیم مطمئن باش

ممنون از راهنماییتون پس همون 17.19.20 که روز 11 داشتم برای حاملگی مناسب بود

دوست عزیز ضخامت چند بود ؟من این ماه روز 13 فولیکول 24و ضخامت اندومتر 13بود نمیدونم حامله میشم این ماه یا نه لطفا جوابمو بده

دوست عزیز ضخامت چند بود ؟من این ماه روز 13 فولیکول 24و ضخامت اندومتر 13بود نمیدونم حامله میشم این ما ...

راستش عزیزم من ماه قبل 8 بود ولی این ماه روز 14 سیکلم شده بود 14. شما دکترتون نگفت که ضخامتتون زیاده؟

دوست عزیز ضخامت چند بود ؟من این ماه روز 13 فولیکول 24و ضخامت اندومتر 13بود نمیدونم حامله میشم این ما ...

انشالله عزیزم خدا دلت شاد کنه جای پسرت رو دوباره برات سبز کنه

ضخامت اندومترچیه تاثیرش توحاملگی چیه?بایدچندباشه نرمالش?

.