2777
2789
عنوان

خانومايي كه بچه دوم ميخواين و تنبلي تخمدان دارين بياين با هم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 5444 بازدید | 54 پست
دوستان من ۳۷ سالمه یه دختر ۸ ساله دارم چهار ساله منتظر دومی هستم دخترم همش در حال دعا کردنه و گریه و ...

عزيزم ان شالله زود باردار ميشين و يه ني ني ناز واسه دخترتون ميارين

خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
ماشاءالله به صبرت... من ناامیدم همش پسرمو ماه سوم اقدام باردارشدم، ولی نمیدونم با وجود اینکه عکس رن ...

حتما حكمتي داشته كه تا الان نشديم

خدا بزرگه 

پياز درماني رو خيليا جواب داده اميدوارم واسه شما كارساز باشه عزيزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشو توش موندیم چجوری فکر دومین تواین. اوضاع بدبختیو بیچارگی

چون خودم تنها بزرگ شدم بچمم تنهاست

اصلا دلم نميخواد تنها باشه

بچه روزیشو با خودش میاره... تک فرزندی خوب نیست پسرم خیلی تنهاست دوست نداشتم فاصلشون انقدر زیاد بشه ...

دقيقا منم همينطور

پسرمیخام.اسپرم شوهرم تحرکش کمه میترسم دخترشخ

چجوری دلت میاد دختر به این شیرینی ما دخترمون ۴سالشه من باردارم اینقدر نذر و نیاز کردیم دومی هم دختر شه

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
چجوری دلت میاد دختر به این شیرینی ما دخترمون ۴سالشه من باردارم اینقدر نذر و نیاز کردیم دومی هم دختر ...

خودمم دوس دارم ولی خب دلم میخاد دوتاجتسو تجربه کنم

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
چجوری دلت میاد دختر به این شیرینی ما دخترمون ۴سالشه من باردارم اینقدر نذر و نیاز کردیم دومی هم دختر ...

اي جانم منم دختر خيلي دوست دارم ولي هر چي حككت خدايت

پسر منم درخواست داداش كرده باهاش فوتبال بازي كنه😉

آره بابا پسره منم همش میگه داداش😀 خب منم دوست دارم دخترم داشته باشم، باز هرچی صلاحه خداست ان شاءالله سالم و صالح باشه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
آره بابا پسره منم همش میگه داداش😀 خب منم دوست دارم دخترم داشته باشم، باز هرچی صلاحه خداست ان شاءالل ...

اره واقعا ادم دلش ميخواد

هر چي خواست خداست و خير و صلاحه

خانوما بیاین اینجا فعال باشیم

از خودمون و داروها و کارایی که میکنیم گزارش بدیم 

اگرم سخته اینجا یه گروهی چیزی بزنیم

اینطوری هم تجربه هامون به هم میگیم هم تنها نیستیم

سلام. خانوومهای عزیز منم ی دختر سه ساله و نیم دارم اگه خدا بخواد و شوهرم راضی شه از دی و بهمن دوست دارم اقدام کنم. ولی سوالی که برام پیش اومده اینه چرا بارداری دوم به مشکل خوردین؟ مگه ما ی بار حامله نشدیم چرا واس دومی آخه نشه؟

سلام. خانوومهای عزیز منم ی دختر سه ساله و نیم دارم اگه خدا بخواد و شوهرم راضی شه از دی و بهمن دوست د ...

خب فاصله بیفته گاهی منجر به تنبلی تخمدان میشه یا مشکلاته دیگه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم