2777
2789
عنوان

روغن زیتون رودبار کسی خریده؟

1973 بازدید | 14 پست

من از ی خانومی بهار خریدم کیلویی ۴۸

بعد ی جایی خوندم که اگه روغن زیتون اصل باشه وقتی بزارین تو یخچال بعد ۲۴ ساعت تقریبا سفت میشه ولی این روغن من سفت نشد

یعنی تقلبی؟😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تو یخچال سفت میشه یه جاهاییش

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
آره تو یخچال سفت میشه یه جاهاییش

پس این تقلبی؟

آخه نوشته بود به سفت شدنشم نمیشه فقط اعتماد کرد چون می تونن واسه سفت شدنش ی مواد بزنن

خاک تو سرشون که انقدر متقلب شدن

پس این تقلبی؟ آخه نوشته بود به سفت شدنشم نمیشه فقط اعتماد کرد چون می تونن واسه سفت شدنش ی مواد بزنن ...

آره خیلی روغنها هستن که سفت میشن

طعم و بوش و رنگش چطوره؟

البته یکم ارزون خریدی

یه لیترش گرونتره

پارسال دو لیتر گرفتم صد و خرده ای امسال که گرونتره حتما

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
پس این تقلبی؟ آخه نوشته بود به سفت شدنشم نمیشه فقط اعتماد کرد چون می تونن واسه سفت شدنش ی مواد بزنن ...

نه بابا فکر نکنم الان هرکس یه چیز میگه آدم نمیدونه کدومو قبول کنه.فکر نکنم سفت بشه روغن زیتون

آره خیلی روغنها هستن که سفت میشن طعم و بوش و رنگش چطوره؟ البته یکم ارزون خریدی یه لیترش گرونتر ...

رنگ و بوش مثل روغن زیتون

بعدم فکر نکنم ارزون داده باشه

چون اندازه ی نوشابه خانواده ش شد ۴۸ تومن الان گرون تر کرده نزدیک ۶۰

رنگ و بوش مثل روغن زیتون بعدم فکر نکنم ارزون داده باشه چون اندازه ی نوشابه خانواده ش شد ۴۸ تومن ال ...

پارسال گرونتر بود برا من دو لیتر صد و خرده ای شد

من روغن زیتون پرس سرد گرفتم طرف خودش میگیره فقط با فشار

حالا مصرف کن مشکلی نداره به نظرم حساس نباش

عزیزم شوهر بنده گیلانی هست و سر رشته خوبی تو این امور داره. روغن زیتون اصل صرفا نباید برای رودبار باشه. باید زیتون و روغن شناس باشی تا بتونه تشخیص بدی. رنگ و بو و مزه شرط اصلی هست بنظرم.اینکه تو یخچال بزاری سفت بشه رو من نشنیدم. این نوع تشخیص برای عسل هست. 

عزیزم شوهر بنده گیلانی هست و سر رشته خوبی تو این امور داره. روغن زیتون اصل صرفا نباید برای رودبار با ...

واقعا راست میگی 

یعنی مشکلی نداره مصرفش کنم

رنگش زرد به سبز طعمش طعم زیتون یا گوجه کال میده

تو یخچال سفت نمیشه فقط رنگش مات میشه من پدر شوهرم باغ زیتون داره پارسال لیتری 35 تا 40 بود امسال حدا ...

رنگش مات میشه ولی نیمه جاد یا سفت نمیشه

چندین جا تو نت خوندم که باید تقریبا سفت بشه ولی نشد 

ترسیدم گفتم اگه تقلبی مصرفش نکنم

منم تقریبا عید نوروز بود خریدم ۴۸ ولی الان گرون تر کرده

خالص بودن روغن زیتون رو فقط میشه با آزمایش توی آزمایشگاه فهمید و هیچ راه دیگه ای مثل رنگ روغن زیتون و سفت شدن در یخچال و ... قابل اعتماد نیست. اگه اصل بودن و کیفیت محصولات براتون مهمه پیشنهاد میکنم یه سری به فروشگاه اینترنتی عطر گیلان بزنین atregilan.com

اینا میرن مستقیم از کشاورزا و تولیدکننده های گیلانی محصول رو خریداری میکنن. قبل از خرید هم نمونه محصولات رو میبرن آزمایشگاه که مطمئن بشن کیفیتش مرغوبه. نمونه های نتیجه آزمایشگاه هم تو سایتشون گذاشتن. شاید یه کم نسبت به بقیه جاها گرون تر باشه ولی مطمئنه. غیر از روغن زیتون، چای و عسل گیلان و سایر محصولات کشاورزی گیلان رو هم دارن.