"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
پس این تقلبی؟ آخه نوشته بود به سفت شدنشم نمیشه فقط اعتماد کرد چون می تونن واسه سفت شدنش ی مواد بزنن ...
آره خیلی روغنها هستن که سفت میشن
طعم و بوش و رنگش چطوره؟
البته یکم ارزون خریدی
یه لیترش گرونتره
پارسال دو لیتر گرفتم صد و خرده ای امسال که گرونتره حتما
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
رنگ و بوش مثل روغن زیتون بعدم فکر نکنم ارزون داده باشه چون اندازه ی نوشابه خانواده ش شد ۴۸ تومن ال ...
پارسال گرونتر بود برا من دو لیتر صد و خرده ای شد
من روغن زیتون پرس سرد گرفتم طرف خودش میگیره فقط با فشار
حالا مصرف کن مشکلی نداره به نظرم حساس نباش
عزیزم شوهر بنده گیلانی هست و سر رشته خوبی تو این امور داره. روغن زیتون اصل صرفا نباید برای رودبار باشه. باید زیتون و روغن شناس باشی تا بتونه تشخیص بدی. رنگ و بو و مزه شرط اصلی هست بنظرم.اینکه تو یخچال بزاری سفت بشه رو من نشنیدم. این نوع تشخیص برای عسل هست.
خالص بودن روغن زیتون رو فقط میشه با آزمایش توی آزمایشگاه فهمید و هیچ راه دیگه ای مثل رنگ روغن زیتون و سفت شدن در یخچال و ... قابل اعتماد نیست. اگه اصل بودن و کیفیت محصولات براتون مهمه پیشنهاد میکنم یه سری به فروشگاه اینترنتی عطر گیلان بزنین atregilan.com
اینا میرن مستقیم از کشاورزا و تولیدکننده های گیلانی محصول رو خریداری میکنن. قبل از خرید هم نمونه محصولات رو میبرن آزمایشگاه که مطمئن بشن کیفیتش مرغوبه. نمونه های نتیجه آزمایشگاه هم تو سایتشون گذاشتن. شاید یه کم نسبت به بقیه جاها گرون تر باشه ولی مطمئنه. غیر از روغن زیتون، چای و عسل گیلان و سایر محصولات کشاورزی گیلان رو هم دارن.