بیست و یک ماهشه قدش ۸۸ سانت و وزنش ۱۲.۵۰۰ دکترش میگه خوبه. فامیلا هی میگن ضعیفه . هر وقت میریم خونه مادرشوهرم هی به من راهکار میده اینو بده بخوره اونو بده. حس بدی بهم دست میده 😖
بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون میفهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
هر روز صبح نصف بیشتر تخم مرغ رو با نان و چایی شیرین میخوره ناهارو شامش هم میخوره مگر اینکه مریض باشه کلا غذاش خوبه به نظرم اگر سیر باشه لب به چیزی نمیزنه ولی گرسنه بشه خودش میاد غذا میخواد.
بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون میفهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
دختر من 4 سالشه 14, 600 وزنشه قد 105 هر کس گفته چقدر ظریفه خیلی شیک من و باباش گفتیم دختر ظریفش قشنگه بهش زیاد بدیم بخوره معدش گشاد میشه دو سال دیگه دنبال دکتر لاغری باید باشیم
باباش راه میره میاد بهش میگه باربیه باباشه الان دهن همه بسته شده