2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس همه میگن بچت ضعیفه 😭😭😭😵

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 44 پست
وای خدا بدور کنه مخصوصا خونواده شوهر من ک از بی فرهنگی داد میزنن دخترم انواع غذا و خوراکی های مقوی ه ...

پسر من یه روز در میون شیره گوشت میخوره . هر روز تو وعده های غذایی گوشت یا ماهی یا مرغو داره. صبحونه تیمرو میخوره . میان وعده کره بادام درختی کره پسته و گردو با شیر بیسکویت میوه هم خپب میخوره روزی یه لیوان شیر پاستوریزه هم نیخوره . شیره انگور هم روزی یه قاشق میخوره. شما دیگه چی میدی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۳۴۰۰ به دنیا اومد ولی جدا وزن پسرت کم نیست اونا دنبال ایراد میگردن 

الان چقدره وزنش ؟ ایشالله به حرف میفته هر بچه ای یه جوره دیگه پسر منم دیر به راه افتاد. 

موز هم خوبه خرما کدو حلوایی خامه 

موز و خرما اصلا دوست نداره کلا اهل شیرینی نیست الان تو شیرش عسل زده بودم نخورد رفت از یخچال شیر معمولی آورد اونو خورد کلا به لایف استایلش اهمیت میده از الان 😎😎

موز و خرما اصلا دوست نداره کلا اهل شیرینی نیست الان تو شیرش عسل زده بودم نخورد رفت از یخچال شیر معمو ...

الهی عزیزم برعکس پسر من اصلا سوپ نمیخوره 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
پسر من یه روز در میون شیره گوشت میخوره . هر روز تو وعده های غذایی گوشت یا ماهی یا مرغو داره. صبحونه ...

همه اینایی که گفتی ب اضافه سویق..جوانه گندم تو بعضی غذاهاش..اش کشک چندروز یبار...جو پرک ک برا قد خوبه تو بیشتر غذاهاش...بلغورگندم..کره تو همه غذاهاش..پودر بادام...

سویق از کجا میگیری ؟ طعم داره ؟

ی کانالی بود سفارش میدادن ۲۵هزار ک هزینه ارسالش۱۲تومن خیلی تعریف داشت و خیلیا میخریدن ولی من از عطاری خریدم ۱۰هزار ن طعم چندان خاصی نداره ولی بی طعم هم نیست خلاصه هرچی میدم دخترم رشدش خوب نیست خیلی ناراحتم

دخترم وزن تولد۳۶۰۰ قد۵۲ تا ۶ماهگی خیلی رشد خوبی داشت ولی بعدش...😢الان ۱۹ماهشه روز ب روز ضعیفتر میشه کاش قدش زیاد بود برام وزنش مهم نبود ولی الان نسبت ب همسناش اصلا خوب نیست الان وزن۱۰کیلو قد ۸۰😢😢😢