2777
2789
عنوان

رفتارایی ک تو خانواده همسرتون براتون خوشایند بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 56 پست
عالین واقعا مریض باشه اگه یکم طولانی بشه مادرشوهرم پامیشه از اون سر کشور میاد

این دیگه خیلی خانمه 

هر چی ب شنا احترام بزاره همون بر میگرده ب خودش 

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه 

دقیقا خواهرشوهرام جوری عمه صداش میکنن کسی ندونه باورش نمیشه عمه واقعی نیستن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

وقتایی که نیاز به کمک باشه نه نمیارن مخصوصا مادرشوهرم

واسه زایمانم  بیشتراز خانواده خودم زحمت کشید و کارامو کرد حتی مانتوشلوارم که رفته بودم بیمارستان یه مقدار خونی وکثیف شده بود مادرشوهرم رفت توحموم همه رو بادست شست خیلی شرمنده شدم

حالا خانواده شوهر من خیلی ادمای رلکس و ارومی ان حتی یه لیوان ک آب بزنم هزار دفعه تشکر میکنن تابحال ندیدم بخان اختلافی تو زندگیم بندازن دخترای خودشونو هر طور رفتار میکنن منم همونجور رفتار میکنن 

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿
عالین واقعا مریض باشه اگه یکم طولانی بشه مادرشوهرم پامیشه از اون سر کشور میاد

قدرشونو بدون اینجور آدما کم پیدا میشن واقعا...

من تو آشناهام همچین موردی داشتم ولی انقدر اذییت کردن بچه رو مادره مجبور شد برد بچه رو داد به منادر بزرگش 🙁

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
این دیگه خیلی خانمه  هر چی ب شنا احترام بزاره همون بر میگرده ب خودش

مادرشوهرم ذاتا زبونش تلخه ممکنه یه چی بگه ناراحت بشما ولی این کاراش اینقدر ارزش دارن که جواب ندم و روم نشه اصلاعکس العمل نشون بدم و از دلم میره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه بار مادرشوهرم برا تولد من و جاریم پتو خرید.من زود رسیده بودم خونشون.برام باز کرد و گفت هرکدومو دوس داری بگو.منم گفتم.بعد کارتنشو گذاشت زیر اون یکی  تا جاریم که اومد اولی رو باز کرد.مادرشوهرمم زود گفت پس اون یکی واسه من

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
مال منم همیشه میگه عین دخترمه جلوفامیلاخودموخودش همیشه ماچم میکنه بقول خودش میگه عروسم حرف نداره اوو ...

خخخ منم یبار مادرشوهرم جلو یه خانمه که از اقوامشون بود ونسبت به من حس خوبی نداره چندبارگفت عروسم تکه لنگه نداره ازاین حرفا زنه حرصش گرفته بود کیف کردم

قدرشونو بدون اینجور آدما کم پیدا میشن واقعا... من تو آشناهام همچین موردی داشتم ولی انقدر اذییت کردن ...

واقعا ممنونشونم من همیشه در صدد جبرانم . به حدی محبت کردن که پسرم دیگه حاضر نیست با خانواده پدریش باشه و کاملا خانواده شوهرمو بهشون ترجیح میده