2777
2789
عنوان

رفتارایی ک تو خانواده همسرتون براتون خوشایند بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 56 پست

[QUOTE=73573757]لرها کلا عروس دوستن[/QUOTEی روله گفتن لرا خ خوفه 

لرا پرچمشون بالاس 

ولی خب کلا پدرشوهربدنیس پیدانمیشه اصن بنظرک خ عروس دوستن 

مادرشوهرم هرچقدم خوب باشه باز مادرشوهره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم خییییلی تو نگع داری دو قلهام کمکم میکنن ب قول دوستمون اصلا سر زده نمیان 

اگر مریض یا چیزی بشم درجا بچه هارو میبرن پیش خودشون ک من استراحت کنم غدا میفرسته مادر شوهرم 

خواهر شوهرام هر جا بخوان برن ب منم میگن ک منم برم همراهشون 

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿
[QUOTE=73573757]لرها کلا عروس دوستن[/QUOTEی روله گفتن لرا خ خوفه  لرا پرچمشون بالاس  ولی ...

پدرشوهرمن خیلی دلمو شکونده...

البته خودش میگه منو بیشتر از اونای دیگه دوس داری ولی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

مال من خ خوبن جوری. خودم زنگ میزنم میگم حتمابایدبیایدخونم وگرنه ناراحت میشما 

انقدک رابطم باپدرشوهرم خوبه اما پدرخودم خوب نبس پدرم جوری رفتارکردک ما بیشترکناره بگیریم و بامادرمون همیشه صحبت کنیم ولی پدرشوهرم میشینه خاطره هاشوبزام تعریف میکنه ومن سرپاهمیشه گوشم

بزرگترین لطفشون اینکه پسر منو دقیقا مثل نوه خودشون میدونن و همراه بقیه نوه ها عکسشو پروفایلشون میذار ...

چقد خوب

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

خیلی روابطشون گرمه وخیییییلی پشتِ همن....اصلا ندیدم مثه شون...خیلی بزرگی کوچیکی توشون رعایت میشه...به عروس و داماد زیاد روو نمیدن ولی احترام دارن وبد نیستن باعروس...ولی بشدت هوای همدیگه رو دارن...خاله وخواهرزاده باهم عحییییب رفیق..خواهرا باهم ...برادرا...خواهربرادرا... 

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

مادر شوهر من واقعا عروساشو عین دختر می دونه و از صمیم قلب خیرخواهه

مداخله نمی کنه

زبونشم تلخ و تند نیست

سر گل اخلاقهای خوبش اینه که دروغ نمیگه...تحت هییییچ شرایطی ...حتی اگر به ضررش بشه

انقدر که این اخلاقش باعث آرامش خیال همه است که نگو

بخاطر همینم همیشه سرش دعواست همه بچه هاو عروس داماد ها سر اینکه ببرنش پیش خودشون یا برن پیشش بمون دعوا دارن 

خدا عمرش بده

هم خودش راحت زندگی می کنه هم زندگی بچه هاش آرام و آسوده است

و خدا برای من کافیست.....