2777
2789
عنوان

شورت آموزشی برای نی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 98 پست
اره خدا کمکمون کنه 😪😭😭😭خودم دیگه جون ندارم

امیدوارم برای شما هم حل بشه. البته الان تو ۱ تاپیک دیگه یکی گفت خیلیا میگن بچه حتی تا ۴ سال برای پی پی پوشک میکنن.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
فردا حتما روشهارو تست میکنم. خیلیییی لطف کردی ازت ممنونم.

قربونت فقط صبر داشته باش عجله نکن من یک ماه طول کشید 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من ٢٤ ماهشه واسه من بگو تجربه ات رو

ببخشید که دیر جوابتونو دادم نت نداشتم.

بچه ها توی رشد و مراحلش با هم متفاوتن. 

یکی زود زبون باز میکنه.

یکی زود راه میره

یکی قدش بلندتره. 

شما هر چقدرم که زحمت بکشید مطمئن باشید یه بارم شده باشه بچه اتون رو فرش یا جایی غیر از دسشویی تو خونه جیش میکنه.

من خیلی مطلب درباره نحوه از پوشک گرفتن بچه ها خوندم و به این نتیجه رسیدم که باید ارتباط مغز و دستگاه ادراری بچه با هم برقرار بشه و بچه بفهمه که الان جیش داره

مطمئن باشید اعصاب ارتباطی بین مغز و دستگاه ادراری بچه تا کامل نشه اقدام شما یا دیر جواب میده یا اگرم جواب داد ناقصه.

یعنی بچه یا ادرارش رو شلوارش میکنه یا مدفوعش رو  و مسلط نیست که هر دوتاش رو بگه. 

شما بچه رو با دعوا و کتک کاری وادار به گفتن میکنید. و بچه رو مدام تو اضطراب دسشویی رفتن نگه میدارید. و بحاطر همین اضطراب بچه ناقص دسشویی میکنه.

پسر من ۲ سال و هفت ماهش بودو قدش هم بلند بود که از پوشک گرفتمش. 

هی همه میگفتن آخخخخ هنوز پوشکش میکنی. آخخخ جیشش رو نمیگه.

آخخخ عَله و آخخخ بَله.

یه سال و نیمش که شد به بعدش چند بار تمرینش دادم ولی دیدم اصلن متوجه نمیشه که داره جیش میکنه و میگف منکه جیش نکردم.

بعد که مطالب از پوشک گرفتن بچه رو خوندم دیگه به حرف هیچکس گوش نکردم. صبر کردم تا خوب متوجه بشه که الان جیش داره و  میخاد تو پوشکش جیش کنه

مثلا مواقعی که جیش داشت میرفت یه گوشه قایم میشد و خجالت میکشید که نگاش کنم.

چند روز جلوتر که بخام ببرمش دسشویی باهاش صحبت کردم که وقتی جیش داریم میریم دسشویی.

ببین من بابا پوشک نداریم😅😅😅

بچه های خاله و عمه ها خودشون میرن دسشویی و پوشک ندارن.

دیگه اوایل دوسال هفت ماهگی یه روز پوشکش رو در آوردم و  بهش گفتم امروز دیگه میریم دسشویی جیش میکنی.

گفتم هر کوچولویی که دسشویی بره فرشته های مهربون براش یه هدیه میزارن پشت آینه😁😁😁

یه اسباب بازی کوچیکم جلوتر براش خریده بودم. کادو کردم گذاشتم کنار آینه.

وقتی رفت و کادوش رو دید خیلی خوشحال شد.

دوسه روز از خونه بیرون نرفتیم و مدام باهاش بازی میکردم و هی بهش یا آوری میکردم که جیش داره یا نه.

یه تشک کوچیک مشمایی هم درست کرده بودم میشوندمش روی اون. 

همون روز اول جلو تی وی یادش رفت که بره دسشویی و همون یه بار رو فرش جیش کرد.

براش خوراکیهای دلخواهش رو خریدم و سی دی کارتون براش میزاشتم و مدااااااام تکرار میکردم که جیش داره یا نه.

آیه الکرسی میخوندم به سرش فوت میکردم که یادش نره جیشش رو بگه😁😁

🔔🔔🔔🔔🔔ببینید دوستان بچه ها کوچیکن و شما چندین ساااااال بزرگتر از کودکتون هستین.

بشدت با حوصله با بچه ها رفتار کنید. 

اونا رو توی اضطرای نگه ندارید

🎧به حرف مردم اهمیت ندید حتی نزدیکانتون. اجازه بدید بچه کمی رشد فکری داشته باشه و بعد اقدام کنید

دعوا و کتک زدن اوضاع رو بدتر و اعصاب خودتون رو خوردتر میکنه.

به این فکر کنید که حداقل ۷۰ میلیون جمعیت کشور هیچکس با پوشک مدرسه نرفته پس به سلامتی اعصاب خودتون فکر کنید. راحت باشید و راحت زندگی کنید.

ببخشید که خیلی طولانی شد و ببخشید که خیلی جیش جیش کردم😅😅😅😅

من بخاطر گرونی پوشک دارم ازیشورتاستفاده میکنم به پیشنهاد دوستم کوچولوم تازه ۵ ماهش تموم شده.روزی هم ۴ ...

عزیزم یه پست طولانی گذاشتم. بخون. امیدوارم مفید باشه.

ولی ۵ ماهگی خیللللللللللی زوده.. 

لا اقا از پوشک معمولی و این شورتا استفاده کن

من خودم تا یک سالگی از کهنه و مشما استفاده میکردم.☹☹☹☹☹

خیلی سخت بود همش تو حمام پای مینی واش وایشاده بودم.

کف پاهام داغون شده بود از بس تو آب بودم.

من خیلی رو تمیزی و تمیز بودن حساسم و خودمو داغون کردم اون یکسال اول

شما هم عجله نکن و مواظب سلامت بچه و اعصاب خودت باش.

بچه ات بززگ میشه میره پی کارش نمیگه تو کی بودی اینقد زحمت منو کشیدی😐😐😐

عزیزم کجا نوشتی من نتونسم پیدا کنم

ببخشید که دیر جوابتونو دادم نت نداشتم.

بچه ها توی رشد و مراحلش با هم متفاوتن. 

یکی زود زبون باز میکنه.

یکی زود راه میره

یکی قدش بلندتره. 

شما هر چقدرم که زحمت بکشید مطمئن باشید یه بارم شده باشه بچه اتون رو فرش یا جایی غیر از دسشویی تو خونه جیش میکنه.

من خیلی مطلب درباره نحوه از پوشک گرفتن بچه ها خوندم و به این نتیجه رسیدم که باید ارتباط مغز و دستگاه ادراری بچه با هم برقرار بشه و بچه بفهمه که الان جیش داره

مطمئن باشید اعصاب ارتباطی بین مغز و دستگاه ادراری بچه تا کامل نشه اقدام شما یا دیر جواب میده یا اگرم جواب داد ناقصه.

عزیزم کجا نوشتی من نتونسم پیدا کنم

یعنی بچه یا ادرارش رو شلوارش میکنه یا مدفوعش رو  و مسلط نیست که هر دوتاش رو بگه. 

شما بچه رو با دعوا و کتک کاری وادار به گفتن میکنید. و بچه رو مدام تو اضطراب دسشویی رفتن نگه میدارید. و بحاطر همین اضطراب بچه ناقص دسشویی میکنه.

پسر من ۲ سال و هفت ماهش بودو قدش هم بلند بود که از پوشک گرفتمش. 

هی همه میگفتن آخخخخ هنوز پوشکش میکنی. آخخخ جیشش رو نمیگه.

آخخخ عَله و آخخخ بَله.

یه سال و نیمش که شد به بعدش چند بار تمرینش دادم ولی دیدم اصلن متوجه نمیشه که داره جیش میکنه و میگف منکه جیش نکردم.

بعد که مطالب از پوشک گرفتن بچه رو خوندم دیگه به حرف هیچکس گوش نکردم. صبر کردم تا خوب متوجه بشه که الان جیش داره و  میخاد تو پوشکش جیش کنه

مثلا مواقعی که جیش داشت میرفت یه گوشه قایم میشد و خجالت میکشید که نگاش کنم.

چند روز جلوتر که بخام ببرمش دسشویی باهاش صحبت کردم که وقتی جیش داریم میریم دسشویی.

ببین من بابا پوشک نداریم😅😅😅

بچه های خاله و عمه ها خودشون میرن دسشویی و پوشک ندارن.

دیگه اوایل دوسال هفت ماهگی یه روز پوشکش رو در آوردم و  بهش گفتم امروز دیگه میریم دسشویی جیش میکنی.