مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 عنوان شورت آموزشی برای نی نیا 822 بازدید | 98 پست سلام اونایی که شورت آموزشی برای نی نی هاشون استفاده میکنن چندتا بوده؟ تعداد رای : 6 نظرسنجی تعداد شورت آموزشی مصرفی در روز ۱ 1 16% ۲ 2 33% ۳ 2 33% ۴ 1 16% 1397/08/13 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندسبز عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 168 عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟بگو تا برات خوب بگممن یه روزه بچه ام رو از پوشک گرفتم. و فقط همون روز اولم رو فرشمون جیش کرد.
ladanina عضویت: 1394/04/25 تعداد پست: 1653 عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ... مال من ٢٤ ماهشه واسه من بگو تجربه ات رو
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10124 من دو روزه از جیش گرفتم ولی مدفوع مشکل دارم شورت اموزشی بیشتر برا مدفوع به دردم خورد ۳ تا دارم از دفع میترسه دارو هم دادم فایده نداره ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ... شورت ومورت دیگه چیه؟؟😂😂😂😂😁😀 روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ... من بخاطر گرونی پوشک دارم ازین استفاده میکنم به پیشنهاد دوستمکوچولوم تازه ۵ ماهش تموم شده.روزی هم ۴تا پوشک حداکثر استفاده میکنه
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10124 من بخاطر گرونی پوشک دارم ازین استفاده میکنم به پیشنهاد دوستم کوچولوم تازه ۵ ماهش تموم شده.روزی هم ۴ ... بچه ۵ ماهه رو میخوای از پوشک بگیری؟؟؟!!!!!!! ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10124 شرت اموزشی مصرفش برای از جیش گرفتن بچس بچه هر جی بزرگتر شه ادرارش بیشتره شورت اصلا جواب نمیده هم خودت اذیت میشی هم بچه ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 بچه ۵ ماهه رو میخوای از پوشک بگیری؟؟؟!!!!!!! نه تو شورتش ازین پد ساده ها میذارم یهو...تجربه یکی از کاربرا بود
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 من بخاطر گرونی پوشک دارم ازین استفاده میکنم به پیشنهاد دوستم کوچولوم تازه ۵ ماهش تموم شده.روزی هم ۴ ... وااااا؟؟؟،۵ماه؟؟؟،😲پسرمن۱۹ماهشه هنوزمپوشکش میکنم..😕 روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 شرت اموزشی مصرفش برای از جیش گرفتن بچس بچه هر جی بزرگتر شه ادرارش بیشتره شورت اصلا جواب نمیده هم خود ... این کوچولوعه.توش پد هم میذارم.ازین مدلا که پد میذارن توش میخوام بخرم.سه لایه ای.کتان نایلون کتان
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10124 چی بگم والا همه جا به شاش کشیده میشه من که هیچ وقت همچین کاری نمیکنم خوب پد ساده ها تو اون تکون میخوره جمع میشه ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10124 این نظر سنجی که گذاشتی بچه ها همه فکر کردن داری از جیش میگیری کسی این کارو نمی کنه عزیزم ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 وااااا؟؟؟،۵ماه؟؟؟،😲پسرمن۱۹ماهشه هنوزمپوشکش میکنم..😕 😃😃😃😃 بابا جان نمیخوام از پوشک بگیرمش.تو نت هم نگاه کنی مورد استفاده شورت رو از صفر ماه تا ۳ سال زدنمنم میخوام ازین پوشک معمولیا توش بذارم بجای کهنه استفاده کنم از شورت
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 چی بگم والا همه جا به شاش کشیده میشه من که هیچ وقت همچین کاری نمیکنم خوب پد ساده ها تو اون تکو ... این بچه ۵ماهه فردا پس فردامیخواد سینه خیز بره۴دست وپابره پد هم میفته بیرونکه.. روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...